Πολιτική

Όλγα Κεφαλογιάννη: Σάρωσε σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών

Όλγα Κεφαλογιάννη: Σάρωσε σε σταυρούς στην Α’ Αθηνών
Όλγα Κεφαλογιάννη: Η γνωστή πολιτικός επιβεβαίωσε ότι είναι ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της Νέας Δημοκρατίας.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η Νέα Δημοκρατία επέστρεψε στην διακυβέρνηση της χώρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το κόμμα του πήραν μια μεγάλη νίκη με ποσοστό που άγγιξε το 40%. Ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της δεξιάς παράταξης είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η παρουσία της στην Βουλή τα τελευταία επτά χρόνια δεν είναι καθόλου τυχαία. Παραμένει παράλληλα ψηλά στις προτιμήσεις των πολιτών.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη αναδείχθηκε νικήτρια και στις εθνικές εκλογές 2019, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της Α’ Αθηνών με 44.965 ψήφους και την ενσωμάτωση των σταυρών στο 100%. Η συγκεκριμένη περιφέρεια είναι μια από τις πιο σημαντικές. Γι’αυτό τα κόμματα ρίχνουν στη μάχη τα πιο τρανταχτά στελέχη τους και η Κεφαλογιάννη είναι ένα από αυτά για την Νέα Δημοκρατία.

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το βαρύ χαρτί της ΝΔ

Δεν είναι πρώτη φορά που η Όλγα Κεφαλογιάννη έρχεται πρώτη στην προτίμηση των πολιτών και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περιφέρεια όπως είναι η Α’ Αθήνας. Στις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, μεταπήδησε στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Αθηνών , επιτυγχάνοντας να αναδειχτεί πρώτη στην προτίμηση του εκλογικού σώματος, συγκεντρώνοντας 17.465 ψήφους.

Είχε εκλεγεί στην ίδια περιφέρεια στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012 που διεξήχθησαν με λίστα καθώς και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις του 2015. Στις 21 Ιουνίου του 2012, διορίστηκε Υπουργός Τουρισμού στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου όπου η Νέα Δημοκρατία εξασφαλίζει 153 έδρες στη Βουλή η πρώην υπουργός εμφανίζεται να απολαμβάνει μια διαφορά 7.000 σταυρών από τον Βασίλη Κικίλια κάτι που μόνο ως επιτυχία μπορεί να ερμηνευθεί.

Χαρούμενος για αυτή την επιτυχία είναι και ο ξάδερφος της Όλγας Κεφαλογιάννη, Μιχάλης Κεφαλογιάννης. Ο παρουσιαστής ιατρικών εκπομπών ανέβασε μια φωτογραφία με την ξαδέρφη του και την εξής λεζάντα. “Τα χθεσινά γέλια μόνο ξινά δεν μας βγήκαν. Η Όλγα Κεφαλονιάννη πρώτη και με διαφορά στην A’ Αθηνών, με ρεκόρ ψήφων! Τόσα χρόνια είναι πρώτη στην καρδιά μας – εμάς που την γνωρίζουμε καλύτερα – κι απ ότι φαίνεται και στη δική σας. Το αξίζει γιατί χωρίς πολλά πολλά ξεχωρίζει γιατί είναι …ξεχωριστή”, έγραψε στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments