Πολιτική

Ραλλία Χρηστίδου: Κέρδισε τη μάχη του σταυρού και μπαίνει στη Βουλή

Ραλλία Χρηστίδου: Κέρδισε τη μάχη του σταυρού και μπαίνει στη Βουλή
Ραλλία Χρηστίδου: Μία από τις κερδισμένες κυρίες της εκλογικής βραδιάς της 7ης Ιουλίου. Η τραγουδίστρια κάνει στροφή στην καριέρα της και από τις συναυλίες, θα βρεθεί στα βουλευτικά έδρανα.

Ραλλία Χρηστίδου: Η τραγουδίστρια  εκλέγεται στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ραλλία Χρηστίδου (14 Νοεμβρίου 1979) είναι Ελληνίδα μουσικός, ερμηνεύτρια, τραγουδοποιός και πολιτευτής. Έγινε ευρέως γνωστή στο ελληνικό κοινό το 2004 με την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό μουσικό ριάλιτι Fame Story, στο οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Ραλλία Χρηστίδου: Η ενασχόληση με την πολιτική

Η Ραλλία Χρηστίδου είναι υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ από το 2004 και μέλος της Οργάνωσης Μελών Σύριζα και μέλος του Δικτύου Πολιτών Ηρακλείου Αττικής από το 2011. Επιθυμώντας να δηλώσει ανοιχτά την υποστήριξή της στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν υποψήφια στη λίστα της Β’ Αθηνών στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 σε μη εκλόγιμη θέση, στη θέση 22 επί συνόλω 48. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών Ε.Ν.Α.. Τον Μάρτιο του 2019 ανακοίνωσε την υποψήφιότητά της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές 2019. Ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Β3′ Νότιου Τομέα Αθηνών στις εκλογές του 2019 και κατάφερε να εκλεγεί.

Οι celebrities της νέας Βουλής

Εκτός από τη Ραλλία Χρηστίδου και άλλοι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz κέρδισαν τη μάχη του σταυρού. Ο Κλέων Γρηγοριάδης εκλέγεται στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με το ΜέΡΑ25, η Νόνη Δούνια εκλέγεται με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιώς και η Ελένη Γερασιμίδου εκλέγεται στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ.

  • Δείτε εδώ όλα τα ονόματα των βουλευτών που θα απαρτίζουν τη νέα Βουλή.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments