Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (8/7/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Δευτέρα (8/7/19)
Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, (8/7/19).

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα, (8/7/19). Αναλυτικά το τι επιφυλάσσει η ημέρα για τα δώδεκα ζώδια.

Κριός

Η ενέργεια που σας διέπει είναι πύρινη όπως η ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Κριοί! Αξιοποιήστε τη συγκυρία και βάλτε τις μηχανές στο φουλ. Είναι βέβαιο ότι θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας με την έναρξη της εβδομάδας. Η ανόρθωση της αυτοπεποίθησής σας είναι ένα επιπλέον όπλο, για να λειτουργείτε με διαύγεια και ταχύτητα!

Ταύρος

Έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις που απαιτούν άμεσους χειρισμούς, αγαπητοί Ταύροι! Αυτός είναι ο λόγος που νιώθετε τόσο πιεσμένοι. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Πρέπει να αποφύγετε να κάνετε λάθη τώρα, γιατί ίσως να είναι ανέφικτο να διορθωθούν.Επίσης, δώστε περισσότερη σημασία στα οικονομικά σας, που χρειάζονται προσεκτικό προγραμματισμό και στρατηγική για μακροπρόθεσμη απόδοση.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, έχει φτάσει η στιγμή που καλείστε να αποβάλετε από το σκεπτικό σας κάθε αρνητισμό! Συνειδητοποιείτε ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν σας έχει επιτρέψει τον τελευταίο καιρό να χειριστείτε τα προβλήματά σας. Οι προκλήσεις που σας προσεγγίζουν, απαιτούν αισιόδοξη οπτική. Έτσι θα χαλαρώσετε την εσωτερική σας ένταση και θα βρείτε τις απαραίτητες λύσεις για να σημειώσετε πρόοδο στο εξής. Αν φτάσετε σε αδιέξοδο, να ζητήσετε τη συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεστε

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα θα κινείστε σε ένα ασφαλές αστρικό πεδίο: Απομακρύνεστε από τα προβλήματα και τις ανασφάλειες που περιορίζουν την οπτική σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη θετική συγκυρία και αφιερώστε χρόνο στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δείξτε τους πόσο εκτιμάτε το γεγονός ότι είναι πάντα στο πλάι σας και σας βοηθούν να ξεπερνάτε τις δυσκολίες. Είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα αυτή η ευκαιρία, για να ξεκουραστείτε και να αφήσετε πίσω σας τα άγχη

Λέων

Τα προβλήματα και οι καθημερινές απαιτήσεις αυξάνονται, γιατί τα αφήνετε να σωρεύονται. Αγαπητοί Λέοντες, το σύμπαν σας καλεί πλέον να πάρετε τα ηνία της ζωής σας. Πρέπει να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας αντί να ανοίγετε καινούργια μέτωπα. Μην βιάζεστε να καταλήξετε σε αποφάσεις, μην αντιδράτε με ανευθυνότητα και βάλτε χρονική προτεραιότητα στους χειρισμούς σας. Όσο παλαιότερο είναι ένα θέμα, τόσο πιο άμεσα πρέπει να το κλείσετε!

Παρθένος

Ανασκουμπωθείτε, αγαπητοί Παρθένοι: Ενδέχεται να προκύψουν κάποιες δυσχέρειες, που θα ενέχουν άτομα από τον φιλικό ή τον οικογενειακό σας κύκλο. Να είστε έτοιμοι να χειριστείτε τις εντάσεις και τα πιθανά μπερδέματα, φανείτε πρόθυμοι να αλλάξετε κάπως τις τακτικές και τις πεποιθήσεις σας. Αυτή η στρατηγική είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις σας, όπως και τις προοπτικές όσων έχετε ήδη στο μυαλό σας!

Ζυγός

Είστε περισσότερο πιεσμένοι από όσο αναμένατε, αγαπητοί Ζυγοί. Γι’ αυτό ευθύνονται οι πολλές υποχρεώσεις που θα κληθείτε να χειριστείτε, που θα αναστατώσουν το πρόγραμμα και την διάθεσή σας. Η πρόταση των άστρων είναι να μην περιοριστείτε σε θέματα που έτσι κι αλλιώς κεντρίζουν τα νεύρα σας. Αποφύγετε για τώρα όσα μπορούν να μετατεθούν, γίνετε πιο μεθοδικοί και στήστε την πιο αποδοτική στρατηγική για την προσέγγιση των στόχων σας!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, είστε γεμάτοι ζωτικότητα και δυναμισμό γι’ αυτό θα νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κερδίσετε πολύ χαμένο έδαφος στους στόχους σας. Αρκεί μόνο να παραμείνετε προσγειωμένοι για να μην εξαντληθείτε. Όσο πιο ρεαλιστικά χειριστείτε τις υποχρεώσεις σας, τόσο περισσότερο απόθεμα διαύγειας και ενέργειας θα κρατήσετε για την μελλοντική σας πορεία!

Τοξότης

Έχετε άμεση ανάγκη από επαναφόρτιση, αγαπητοί Τοξότες! Έχετε κουραστεί αρκετά τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό πρέπει να βάλετε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα θέματα της καθημερινότητας. Η αναθεώρηση των στόχων σας και η υιοθέτηση καινούργιας οπτικής, θα σας βοηθήσουν να κάνετε μια δυναμική επιστροφή στην αποδοτική φύση σας. Στο εξής, να θυμάστε να αφιερώνετε πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και τις ανάγκες του!

Αιγόκερως

Μήπως νιώθετε ιδιαίτερα ρομαντικοί, αγαπητοί Αιγόκεροι; Πραγματικά, είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας σε σχέση με άτομα και καταστάσεις που υπάρχουν τελευταία στη ζωή σας. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, για να αρχίσετε να βιώνετε καινούργιες εμπειρίες και περιπέτειες!

Υδροχόος

Αυτή η μέρα αναμένεται να είναι απίστευτα παραγωγική και αποδοτική για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι! Πρέπει να την αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο, για να πετύχετε τα αποτελέσματα που ονειρεύεστε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας, είναι να επιστρατεύσετε την ευστροφία σας και να μην επιστρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας πιέσει. Παραμείνετε εστιασμένοι στον στόχο και πορευτείτε στην πορεία που έχετε χαράξει!

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, στραφείτε στα θέματα που σας αναζωογονούν και σας χαλαρώνουν! Η αισιοδοξία και η δραστηριότητα είναι καίριοι παράγοντες προκειμένου να αποδίδει η ιδιοσυγκρασία σας. Η φροντίδα της προσωπικής σας ευημερίας είναι η καλύτερη στρατηγική για να αντεπεξέλθετε σε όποια πρόκληση προκύψει. Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, φροντίστε να αξιοποιήσετε αυτή τη συγκυρία!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments