Αθλητισμός

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Διαφορά με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Διαφορά με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο
Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του Ανδρέα Μπουχαλάκη για νέο συμβόλαιο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Παράλληλα, οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Εκτός από την μεταγραφική ενίσχυση είναι εξίσου σημαντικό να κλείσουν τα θέματα με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Ένα από τα ζητήματα είναι τα συμβόλαια που πρέπει να ανανεωθούν.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θέλουν να επιβραβεύσουν τον Ανδρέα Μπουχαλάκη με νέο συμβόλαιο. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον 26χρονο ποδοσφαιριστή. Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί τον Μπουχαλάκη ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του για το χώρο του κέντρου. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Έλληνας μέσος κατάφερε να κρατήσει θέση βασικού όταν στην ομάδα υπήρχε ένας παίκτης με την ποιότητα του Νάχτο.

Ανδρέας Μπουχαλάκης: Τα πρώτα ραντεβού και η διαφορά

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ο Πέδρο Μαρτίνς, αξίωσε πως θέλει να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον παίκτη. Τα δύο ραντεβού, που έχουν γίνει αρχικά δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, με το δεύτερο μάλιστα να αναδεικνύει και τις διαφορές που υπάρχουν. Συγκεκριμένα τονίζεται ότι τα θέλω που έχει ο παίκτης, έχουν απόκλιση με αυτά που η ομάδα του προσφέρει, της τάξεως του 30%.

Πλέον παίρνει σειρά και ένα τρίτο ραντεβού που θα γίνει λογικά μετά την επιστροφή της ομάδας από την Αυστρία. Οι απολαβές που έχει ο Μπουχαλάκης, στο υπάρχον συμβόλαιο του δεν είναι περισσότερα από 250 χιλιάδες ευρώ και σίγουρα κάτι παραπάνω θα πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός, αν θέλει να τον κρατήσει. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, αφότου γυρίσουν οι Πειραιώτες από την προετοιμασία τους.

Την χρονιά που μας πέρασε, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, σημείωσε σε όλες τις διοργανώσεις 30 συμμετοχές, ενώ παράλληλα σκόραρε δύο τέρματα και μοίρασε μία τελική πάσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments