Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος: Ανεβάζει το μπάτζετ για μεσοεπιθετικό

Γιάννης Αλαφούζος: Ανεβάζει το μπάτζετ για μεσοεπιθετικό
Γιάννης Αλαφούζος: Ο Παναθηναϊκός αναζητεί τις πρώτες μεταγραφές και ο μεγαλομέτοχος δίνει περισσότερα λεφτά σε Δώνη και Νταμπίζα για συγκεκριμένες θέσεις.

Γιάννης Αλαφούζος: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να προχωρήσει τις πρώτες του μεταγραφές. Ο Μολό, ο Ζαχίντ και ο Εμπαλό φαίνεται πως απασχολούν έντονα τον Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο μάλιστα να έρχεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και να κάνει από κοντά συζητήσεις.

Το αν θα αποκτηθεί είναι πλέον θέμα Νταμπίζα και Δώνη, οι οποίοι θα κληθούν να αποφασίσουν για τον Μολό. Μέχρι τώρα εκείνο που τους προβληματίζει είναι το γεγονός πως δεν έχει… στεριώσει πουθενά.

Στον Παναθηναϊκό προσπαθούν να ολοκληρώσουν θετικά τις συζητήσεις με τους παίκτες που διαπραγματεύονται, έχουν οικονομικά προβλήματα αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως ο Αλαφούζος έχει αρχίσει να γίνεται περισσότερο διαλλακτικός όσον αφορά τον συγκεκριμένο τομέα.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, σύμφωνα με την εφημερίδα «Η Πράσινη», είχε συνάντηση με συνεργάτες του στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και κατόπιν γνωστοποίησε στον Νίκο Νταμπίζα πως υπάρχει έγκριση αύξησης του διαθέσιμου μπάτζετ για τους μεσοεπιθετικούς. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μπορεί να προτείνει συμβόλαιο στις 300 χιλιάδες ευρώ, έχοντας βελτιωμένη διαπραγματευτική άνεση.

“Θέμα” με Μολέδο: Έκανε προσφυγή

Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, πάντως, ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα. Ο Ροντρίγκο Μολέδο έκανε προσφυγή για οφειλές από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει αποχωρήσει από τον Φεβρουάριο του 2018 από το «τριφύλλι» για να επιστρέψει στη χώρα του και να αγωνιστεί με την Ιντερνασιονάλ. Η συμφωνία που είχε γίνει τότε ήταν ο ποδοσφαιριστής να χαρίσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του, κατανοώντας την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Όμως, στο συμφωνητικό που υπέγραψε ο Μολέδο με το «τριφύλλι», υπήρξε ο παρακάτω όρος: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να καταλάβει την εφορία, η οποία ανέρχεται στις 240.000 ευρώ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει πληρώσει τις 160.000 ευρώ, αλλά έχει γίνει μια παύση πληρωμών από τον Απρίλιο. Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ ζήτησαν μια νέα συμφωνία από τον δικηγόρο του Μολέδο. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του Βραζιλιάνου.

Ο ποδοσφαιριστής κατέθεσε προσφυγή, η οποία θα εξεταστεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή επίλυσης διαφορών της ΕΠΟ στις 15/7.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments