Αθλητισμός

Λιούις Μόργκαν: Θετικός για Παναθηναϊκό ο Άγγλος εξτρέμ

Λιούις Μόργκαν: Θετικός για Παναθηναϊκό ο Άγγλος εξτρέμ
Λιούις Μόργκαν: Επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του νεαρού εξτρέμ της Σέλτικ.

Λιούις Μόργκαν: Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει μεταγραφές χωρίς περιορισμούς. Βέβαια αυτό είναι θεωρητικό καθώς τα οικονομικά δεδομένα βάζουν από μόνα τους “φρένο” στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι έχει μπει ο Ιούλιος και οι “πράσινοι” δεν έχουν πραγματοποιήσει καμία μεταγραφική κίνηση. Ωστόσο κατάφεραν να πείσουν τον Γιάννη Μπουζούκη να παραμείνει στην ομάδα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Νίκος Νταμπίζας δεν δουλεύει πάνω σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι ο Λούις Μόργκαν που ανήκει στην Σέλτικ και έχει απασχολεί τον Παναθηναϊκό και στο παρελθόν. Για τον Άγγλο εξτρέμ που στα 22 του ψάχνει μια ομάδα που θα τον εμπιστευτεί προκειμένου να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Γιώργο Δώνη που έχει δώσει τη συγκατάθεση του για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Λιούις Μόργκαν: Χτύπησε την Πόρτα της Σέλτικ ο Παναθηναϊκός

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μόργκαν δεν είναι καινούργιο. Σύμφωνα με την “Livesport” οι “πράσινοι” είχαν προτείνει στην Σέλτικ να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο να έρθει στην ομάδα και να κρατήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης που θα φτάνει το 30%. Από την πλευρά του οι “Κέλτες” απάντησαν αρνητικά καθώς θέλουν να ικανοποιηθούν οικονομικά για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι “πράσινοι” έχουν επανέλθει μια πρόταση για τον δανεισμό του Μόργκαν. Ο 22χρονος συμπεριλήφθηκε στην λίστα της Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής, όπως φάνηκε και από τα φιλικά της ομάδας. Αξίζει να τονιστεί ότι ο Βρετανός άσος βλέπει θετικά την προοπτική του Παναθηναϊκού, μιας και με την υπάρχουσα κατάσταση δεν έχει μέλλον στους πρωταθλητές Σκωτίας.

Την περασμένη σεζόν ο Μόργκαν αντιμετώπισε έναν τραυματισμό με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλος μέρος από το πρώτο μισό της χρονιάς. Από τον Ιανουάριο και μετά δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Σάντερλαντ. Στην τρίτη κατηγορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου είχε 17 συμμετοχές και ένα γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments