Video

Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει νέα εκπομπή (vid)

Σάκης Ρουβάς: Αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει νέα εκπομπή (vid)
Σάκης Ρουβάς: Ο απόλυτος Έλληνας σταρ μίλησε στην εκπομπή "After Dark" και αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει μια νέα εκπομπή.

Σάκης Ρουβάς: Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή “After Dark”. Ο απόλυτος Έλληνας σταρ αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν την προσωπική του ζωή. Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε για την Κάτια Ζυγούλη, τον γάμο τους και τι είναι αυτό που του αρέσει πάνω της. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει μια νέα εκπομπή από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

“Νομίζω η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος γι’ αυτό που κάνω. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τραγουδάω και να κάνω δισκογραφία, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι άλλο”, ήταν τα λόγια του όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την διαχρονικότητα του. Η άποψή του για τις κριτικές και για όσα γράφονται: «Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει».

Τι είπε για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ;

«Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΙ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια».

Για τον γάμο του και την 16χρονη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη είπε: «Δεν υπάρχει μυστικό, πρέπει να υπάρχει χημεία, θέληση, αυταπάρνηση με έναν τρόπο, δηλαδή πρέπει να αισθάνεσαι ότι υπάρχει κι ένας άλλος άνθρωπος μέσα στη σχέση».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά και ο Σάκης εξομολογήθηκε: «Μου άρεσαν πάντα τα παιδιά. Ήθελα να κάνω 5! Κανείς φανταζόταν ότι θα κάναμε τέσσερα παιδιά. Νομίζω τώρα κλείσαμε!»

  • Ο γάμος και η απόφαση να τον κάνουν μετά από την απόκτηση των παιδιών

«Πρέπει να σου πω ότι ήταν όλα μαζί. Και τα παιδιά έπαιξαν ρόλο. Ο γάμος είναι ένα μυστήριο, το οποίο έχει το μυστήριό του, ενεργειακά είναι κάτι πολύ δυνατό. Μέχρι και τα παιδιά που ήταν εκεί ήταν σημαντικό».

  • Οι λόγοι που διαφωνούν

«Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Προσπαθούμε να μην τσακωνόμαστε, όμως στο κομμάτι των παιδιών υπάρχουν πολλές διαφωνίες. Για παράδειγμα μπορεί ο Αλέξανδρος να είναι κουρασμένος μια μέρα και να μη θέλει να πάει για προπόνηση και η Κάτια να μου λέει ας τον αφήσουμε να μην πάει! Εγώ διαφωνώ. Πιστεύω ότι πρέπει να πάει γιατί ξέρω ότι μετά θα γυρίσει χαρούμενος. Ίσως να το βλέπω και μέσα από τον εαυτό μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments