Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (9/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τρίτης (9/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (9/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Τρίτη (9/7/19).

  • κριός

Θέλεις μεγαλύτερη αυθεντικότητα στη σχέση σου! Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι υπήρξες μέχρι τώρα ψεύτικη, αλλά υπάρχουν κάποιες πτυχές της προσωπικότητας και του χαρακτήρα σου, που τις έχεις καταπνίξει. Και αν τις αποκαλύψεις, θα νιώσεις ανακουφισμένη. Αν μέρος όλου αυτού αποτελούν και τα συναισθήματα που έχεις απέναντι στον εραστή σου, τότε η αποκάλυψή τους είναι σημάδι δύναμης…. κι όχι αδυναμίας!

  • ταύρος

Το δράμα και η ένταση θα περιμένουν μια πιθανότητα, για να εκδηλωθούν στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα αντιμετωπίσεις μια τεταμένη συζήτηση με τον υποψήφιο εραστή σου, που θα σε κάνει ν’ αναρωτηθείς πώς και γιατί πήγε τόσο μακριά. Aν είσαι σε σχέση, τότε η διαίσθησή σου είναι απίθανο να αποτύχει αν σε προτρέψει να δημιουργήσεις μια απόσταση από τον εραστή σου- τουλάχιστον μέχρις ότου μια συζήτηση ανάμεσά σας, μπορέσει να γίνει με λογική και χωρίς ένταση.

  • δίδυμοι

Θα νιώσεις μεγάλη έκπληξη και γαλήνη, από το πόσο εύκολο είναι να ενισχύσεις ή να βελτιώσεις τη σχέση σου, με την παλιά καλή επικοινωνιακή μέθοδο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την εξαφάνιση όλων των τεχνολογικών μορφών επικοινωνίας, και μια τετ α τετ επαφή με το ταίρι σου. Αυτό που πρέπει να συζητηθεί ή να συμφωνηθεί ανάμεσά σας, απαιτεί μια ανοικτή και ειλικρινή συζήτηση, που δεν θα πρέπει να κινδυνεύει να παρερμηνευτεί από τα gadgets. Όσο πιο αυθεντικά μιλήσεις για τις απόψεις σου, τόσο πιο πιθανό θα είναι ν’ ανταποκριθεί θετικά, αυτός που αγαπάς.

  • καρκίνος

Ο Κόσμος φαίνεται πρόθυμος να δεχτεί εντολές από σένα σχετικά με το πώς ή πού θέλεις την ελευθερία στην ερωτική σου ζωή. Κάθε Καρκίνος θα έχει τη δική του ιστορία ώστε να σε ενημερώσει για το πώς ισχύει αυτό! Αλλά η θεραπεία μπορεί να επιτευχθεί αν αφήσεις πίσω σου, οτιδήποτε δεν σου είναι πλέον απαραίτητο και σε συγκρατεί από το παθιασμένο σου δυναμικό. Είτε πρόκειται για μια σχέση που έχει ολοκληρώσει την πορεία της είτε για σένα την ίδια που έζησες κάποια οδυνηρά ερωτικά επεισόδια στο παρελθόν, εμφανίζεται μια σημαντική και μεγάλη αλλαγή.

  • λέων

Θα ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σου, αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου, τί είναι σημαντικό στα ερωτικά σου θέματα ή στην ερωτική σου σχέση. Ωστόσο, η επιθυμία σου, μπορεί να αντιμετωπιστεί σαν προσπάθεια να ελέγξεις καταστάσεις, αν δεν είσαι προσεκτική. Είτε μόνη είτε σε σχέση, είναι πιθανό να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε σένα και τον αγαπημένο σου, σχετικά με το τι σημαίνει για σένα, ελευθερία.

  • παρθένος

Η ένταση των συναισθημάτων σου, θα προκαλέσει μια συζήτηση με τον εραστή σου, που θα ακολουθήσει τη δύσκολη οδό, σήμερα. Οποιαδήποτε απογοήτευση μπορεί να απελευθερωθεί με τρόπο, που αργότερα μπορεί να σε κάνει να λυπηθείς. Οπότε προσπάθησε να συζητήσεις με συμπόνοια κι ευαισθησία. Ο θυμός σου, πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργήσει «παρατράγουδα» στην επικοινωνία σου, με το σύντροφό σου.

  • ζυγός

Παρόλο που είναι απίθανο να αφήσεις τη φαντασία σου να περιπλανηθεί…. αν αφεθείς σ’ αυτήν περισσότερο από ό, τι συνηθίζεις, θα δημιουργηθούν εμπνευσμένα και ισχυρά οράματα, που αξίζουν προσοχής. Είτε πρόκειται για αγαπημένες φιλοδοξίες είτε για φαντασιώσεις, ο μόνος τρόπος για να γίνουν πραγματικότητα είναι να τις μοιραστείς με τον αγαπημένο σου. Έχεις πολύ φαντασία και πάθος. Το μόνο που χρειάζεσαι, είναι κάποιος που να είναι πρόθυμος να συνδεθεί με τα οράματα ή τις επιθυμίες σου και να σε βοηθήσει να τα πραγματοποιήσεις.

  • σκορπιός

Μπορεί να μη μάθουμε ποτέ γιατί το σύμπαν επιμένει ότι τα πιο πολύτιμα μαθήματα προέρχονται από τον έρωτα. Το «αξιόλογο» μπορεί επίσης να σημαίνει «σκληρότερο», και όταν έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με ένα μάθημα που προέρχεται από την παρελθούσα ερωτική ζωή μας, τείνει να μας ακολουθεί, για πάντα. Η υιοθέτηση μιας στάσης ευγνωμοσύνης απέναντι σ’ αυτό που μαθαίνεις τώρα, θα σ’ εξυπηρετήσει καλά. Μια ιδιαίτερη αλήθεια μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή, αλλά επικρατεί μια αυξημένη αίσθηση σιγουριάς και αισιοδοξίας.

  • τοξότης

Παρά τις εμφανίσεις για το αντίθετο, το ποτήρι, δεν είναι εντελώς άδειο σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου. Μπορεί να είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε ό,τι αρνητικό ή απαισιόδοξο συμβαίνει αυτή τη στιγμή, αλλά αυτά μπορεί να τροφοδοτούνται από τις φοβίες σου. Αντί να προσπαθήσεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, προσπάθησε να θέσεις μεγαλύτερες βάσεις, στην ερωτική σου σχέση. Μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά, αν μπορέσεις τώρα, ν’ αγαπήσεις λίγο περισσότερο.

  • αιγόκερως

Ασταθής και απρόβλεπτη! Αυτές είναι μερικές από τις πολλές λέξεις που θα μπορούσαν να περιγράψουν τις τρέχουσες συνθήκες της ερωτικής σου ζωής και θα συνεχίσουν να είναι έτσι, για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ακόμα κι αν φανεί ξαφνικά, μια εξέλιξη, υπάρχει κάτι που είναι πολύτιμο και χρήσιμο μέσα σε αυτήν. Εφόσον είσαι πρόθυμη να προσαρμοστείς ανάλογα, θα εκτιμήσεις αυτό που θα προκύψει από το πουθενά ή θα κλονίσει τα θεμέλια, όσων ήταν σταθερά μέχρι τώρα.

  • υδροχόος

Ο αυθορμητισμός θα αντικατασταθεί, από μια μεγαλύτερη αίσθηση σκοπιμότητας στην σχέση σου, τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσεις μια παθιασμένη ιδιοτροπία και να αντικαταστήσεις την ανεμελιά, με κάτι πιο πρακτικό και λογικό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην το δεις σαν επιβαλλόμενο περιορισμό. Ένα σύννεφο σοβαρότητας θα διαπεράσει την ερωτική σου ζωή, αλλά αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο τόσο για σένα, όσο και για τον εραστή σου, ώστε να αποκτήσετε μια πιο ρεαλιστική προοπτική, σ’ ένα συγκεκριμένο θέμα.

  • ιχθύες

Τα πρόσφατα γεγονότα στα ερωτικά σου σε έχουν προκαλέσει να υιοθετήσεις νέες συμπεριφορές και πεποιθήσεις σε διάφορες συναρπαστικές συνδέσεις. Θα μπορούσες όμως, να νιώσεις παράλληλα, μια παράξενη αίσθηση άνεσης ή διαβεβαίωσης από αυτό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να επιτρέψεις στο μυαλό σου, να απορροφήσει τα πρόσφατα ερωτικά διδάγματα . Αυτά θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να αποφύγεις τα βιαστικά ξεκινήματα, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες των ενεργειών σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments