Αθλητισμός

Άγριο ξύλο σε παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (vid)

Άγριο ξύλο σε παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου (vid)
Εικόνες ντροπής σε παιχνίδι παιδικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Μεξικό.

Τα μικρά παιδιά βρίσκονται σε μια ηλικία που τα πάντα διαμορφώνουν την προσωπικότητα τους. Συνηθίζουμε να λέμε ότι όταν τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα δεν μετράει. Εκείνο που έχει σημασία είναι να μάθουν να σέβονται τον αντίπαλο προκειμένου σε λίγα χρόνια να είναι καλύτεροι ποδοσφαιριστές, αλλά και άνθρωποι. Σε αυτή την προσπάθεια οι γονείς των παιδιών θα πρέπει να είναι δίπλα του για να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Κάποιοι γονείς στο Μεξικό δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά τους. Σε έναν αγώνα παιδικού πρωταθλήματος οι γονείς που βρέθηκαν στην κερκίδα είχαν μια διαφωνία. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και άρχισε να πέφτει άγριο ξύλο. Ο διαιτητής της αναμέτρησης αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδια καθώς τα παιδιά είχαν σταματήσει και έβλεπαν έντρομα τους γονείς τους να χτυπιούνται.

Η υπόθεση έφτασε μέχρι τον δήμαρχο της περιοχής. Εκείνος από την πλευρά του πήρε την απόφαση να αποκλείσει και τις δυο ομάδες από τη συνέχει του πρωταθλήματος. Αποφάσισε δηλαδή να τιμωρήσει τα μικρά παιδιά για τις πράξεις των ανεγκέφαλων γονιών τους.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments