Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση

Αμπέλ Φερέιρα: Ζήτησε μεταγραφική ενίσχυση
Αμπέλ Φερέιρα: Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ζήτησε άμεση μεταγραφική ενίσχυση από τον Γιώργο Σαββίδη.

Αμπέλ Φερέιρα: Ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα αλλά έχει βγάλει ήδη τα πρώτα συμπεράσματα για το ρόστερ. Οι “ασπρόμαυροι” δεν έχουν εντυπωσιάσει στα φιλικά που έχουν δώσει επί Ολλανδικού εδάφους. Αυτό έχει προκαλέσει προβληματισμό στον Πορτογάλο που είχε συνάντηση με τον Γιώργο Σαββίδη προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο άμεσης ενίσχυσης με ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε λίγο καιρό ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μπει στη μάχη για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτός είναι ο πρώτος, χρονικά, στόχος των πρωταθλητών που θέλουν όσο τίποτα να μπουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στου ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Θεωρητικά φέτος θα έχουν ευκολότερο έργο σε σχέση με πέρσι καθώς βρίσκονται στο γκρουπ των πρωταθλητών.

Αμπέλ Φερέιρα: Αυτά ζήτησε από τον Γιώργο Σαββίδη

Ο Πορτογάλος τεχνικός «καίγεται» για έναν επιθετικό και έναν χαφ, ο οποίος θα καλύψει το τεράστιο κενό που παρατηρείται στη μεσαία γραμμή. Ο 40χρονος προπονητής μετέφερε τις σκέψεις του στον γιο του Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας πως «θέλω τους συγκεκριμένους παίκτες μαζί μου στις 18 του μήνα, στην αναχώρηση για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, γιατί αλλιώς θα έχουν τεράστιο πρόβλημα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σαββίδης απάντησε ότι «φυσικά και θα αποκτηθούν οι παίκτες που θέλεις, έχουμε και την εντολή του προέδρου να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα, μην ανησυχείς».

Επιθυμία του κ. Φερέιρα είναι ο «εκλεκτός» για τη μεσαία γραμμή να είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και να μπορέσει να κάνει τη διαφορά, αφού θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας στις δικές του πλάτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments