Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τις 9.000 κάρτες διαρκείας

ΠΑΟΚ: Ξεπέρασε τις 9.000 κάρτες διαρκείας
ΠΑΟΚ: Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν.

ΠΑΟΚ: Οι “ασπρόμαυροι” ολοκλήρωσαν μια ονειρική χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ. Οι πρωταθλητές έχουν μπροστά τους την πρόκληση της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό έχει “φτιάξει” τους φίλους της ομάδας που δεν θέλουν να χάσουν ούτε ένα παιχνίδι την νέα αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ικανοποιημένοι με το ρυθμό πωλήσεων των νέων καρτών διαρκείας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει ότι την Τρίτη (9/7) ξεπεράστηκε το φράγμα των 9.000 διαρκείας. Θυμίζουμε ότι η προθεσμία για τους παλαιούς κατόχους διαρκείας εκπνέει σε δέκα ημέρες από τώρα (19/7) και στη συνέχεια οι θέσεις θα τεθούν στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, με το όριο να έχει μπει στις 22.000 πωλήσεις.

Περίοδοι πώλησης των διαρκείας του ΠΑΟΚ

1η περίοδος (18.06 ως 19.07)

Στην πρώτη περίοδο ως τις 19.07 μόνο οι κάτοχοι της προηγούμενης σεζόν μπορούν να ανανεώσουν τη θέση τους και δεν θα πωλούνται νέα εισιτήρια διαρκείας. Από τις 22.07 όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

2η περίοδος (22.07 ως 02.08)

Από τις 22.07.2019 και μετά όλες οι θέσεις που δεν ανανεώθηκαν, ελευθερώνονται και γίνονται διαθέσιμες προς πώληση στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Οι τιμές αγοράς μέσω διαδικτύου

Οι τιμές αγοράς μέσω επιδοτηρίων

Οικογενειακά Εισιτήρια

Τη 2η περίοδο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ΔΕΝ ισχύει η ειδική τιμή ανανέωσης.

Τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 περιλαμβάνουν: Όλους τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος Super League.

Όλους τους εντός έδρας αγώνες Kυπέλλου.

Όλους τους εντός έδρας φιλικούς αγώνες.

Όλους τους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες UEFA

Όλους τους εντός έδρας αγώνες της φάσης των ομίλων UEFA Champions League ή UEFA Europa League σε περίπτωση συμμετοχής της ομάδας μας.

Όλους τους εντός έδρας αγώνες Play Οffs.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments