Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις σε δήμους: Νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Αμαρουσίου

Προσλήψεις σε δήμους: Νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Αμαρουσίου
Προσλήψεις σε δήμους: Ο Δήμος Αμαρουσίου προχώρησε στην προκήρυξη 11 θέσεων εργασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Προσλήψεις σε δήμους: Στην προκήρυξη 11 θέσεων εργασίας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχώρησε ο Δήμος Αμαρουσίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος ανακοίνωσε την πρόσληψη έντεκα (11) ατόμων για την πλήρωση των θέσεων ωρομίσθιων καθηγητών εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, Ελληνικής Γλώσσας και Πληροφορικής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τις εξής θέσεις:

  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 3
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ 1
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ 1
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ 1
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΙΤΑΛΙΚΩΝ 1
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΡΩΣΙΚΩΝ 1
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ/ΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ 1

Η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου

Το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» (η «Επιχείρηση») έχοντας υπόψη την υπ’ αριθ. πρωτ. οικ. 3955/21-01-2019 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών περί προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2019 στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού και στα ΝΠΙΔ αυτών, την υπ’ αριθ. 07/01-02-2019 (Α.Π. 84/01-02-2019) απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου περί υποβολής αιτήματος προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού ειδικοτήτων Καθηγητών Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, Ελληνικής Γλώσσας και Πληροφορικής (11 άτομα) με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) περιόδου 2019-2020 για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, την υπ’ αριθ. πρωτ. 13246/3798/25-02-2019 εισηγητική έκθεση συναίνεσης προς το Υπουργείο Εσωτερικών για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής/Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας/Διεύθυνση Διοίκησης/Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης & Νομικών Προσώπων, την υπ’αριθ. πρωτ. οικ. 37285/14-05-2019 εγκριτική απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών για την πρόσληψη εκατόν δέκα επτά (117) συνολικά ατόμων (ειδικότερα έντεκα (11) ατόμων για την πλήρωση των ανωτέρω θέσεων και ειδικοτήτων μέσω συμβάσεων ΙΔΟΧ διάρκειας οκτώ (8) μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης, που θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2190/1994 και του Ν. 3812/2009), την υπ’ αριθ. 46/05-07-2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, για την έγκριση των όρων του σχεδίου προκήρυξης – ανακοίνωσης πρόσληψης ωρομίσθιου διδακτικού προσωπικού ειδικοτήτων καθηγητών εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, Ελληνικής Γλώσσας και Πληροφορικής τμημάτων περιόδου 2019-2020, την κείμενη νομοθεσία και νομολογία ανακοινώνει-προκηρύσσει την πρόσληψη έως έντεκα (11) ατόμων για την πλήρωση των θέσεων ωρομίσθιων καθηγητών εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, Ελληνικής Γλώσσας και Πληροφορικής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) διάρκειας οκτώ (8) μηνών για απασχόληση στα τμήματα της Επιχείρησης, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους, για την περίοδο 2019-2020 με τα αντίστοιχα απαιτούμενα τυπικά και ειδικά προσόντα.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προσόντα για την αίτηση

1)Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ηλικία 21 ετών και άνω. 2)Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Ν. 3584/2007 «Κύρωση του Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων» (π.χ. καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση, κλπ.).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν υποχρεωτικώς τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Αίτηση συμμετοχής.
  • Φωτοαντίγραφο (διπλής όψεως) Αστυνομικής Ταυτότητας.
  • Φωτοαντίγραφο πτυχίου, ή μεταπτυχιακού, ή διδακτορικού τίτλου της ανάλογης ειδικότητας, ιδρύματος της ημεδαπής, ή ισότιμου αναγνωρισμένου στην Ελλάδα ιδρύματος της αλλοδαπής (οι τίτλοι επίσημα μεταφρασμένοι στην ελληνική γλώσσα σύμφωνα με το Π.Δ. 50/2001 όπως ισχύει και του Ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων»), συνοδευόμενα από την απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση για τη γνησιότητά τους. Σχετικά με την επικύρωση δημόσιων ή ιδιωτικώναντιγράφων ημεδαπών και αλλοδαπών εγγράφων τίτλων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, ισχύει ο Ν. 4250/2014.
  • Έγγραφα/Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας που αποδεικνύουν τη διδακτική προϋπηρεσία με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα, αποδεδειγμένη σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, σε καθήκοντα συναφή προς το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων, όπως βεβαιώσεις των φορέων απασχόλησης ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (π.χ. καταστάσεις ενσήμων ΙΚΑ για ΑΣΕΠ, όπου να φαίνεται ο εργοδότης και το αντικείμενο εργασίας του), ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων, ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, κλπ.), ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση Εργασίας. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Η εμπειρία λαμβάνεται υπόψη μετά τη λήψη του βασικού τίτλου σπουδών με τον οποίο οι υποψήφιοι μετέχουν στη διαδικασία επιλογής.
  • Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η σχετική εκπαίδευση, η γενική προϋπηρεσία στο Δημόσιο ή/και Ιδιωτικό Τομέα (σε χρόνια και μήνες), καθώς και αν υπάρχει προϋπηρεσία στα προηγούμενα προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου και των Νομικών του Προσώπων / Δημοτικών / Κοινωφελών Επιχειρήσεων και Εταιρειών (αναλυτική καταγραφή), η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλων πτυχίων, κλπ.
  • Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι: α) τα στοιχεία που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής και στο βιογραφικό σημείωμα είναι αληθή, β) για τους άνδρες, έχουν εκπληρωθεί οι στρατιωτικές υποχρεώσεις ή έχουν νόμιμα απαλλαγεί, γ) δεν έχουν καταδικαστεί σε ποινικό ή πειθαρχικό αδίκημα, δ) σε περίπτωση ανεργίας, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο είναι άνεργοι μαζί με τη σχετική βεβαίωση ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ. πρόσφατης έκδοσης και ε) τυχόν τρέχουσα απασχόληση στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα (παράλληλη απασχόληση).
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης.
  • Εφ’ όσον είναι δημόσιοι ή δημοτικοί υπάλληλοι, να έχουν έγγραφη άδεια εργασίας από την υπηρεσία που εργάζονται.

Τόπος και προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο νομίμως (με θεώρηση του γνησίου υπογραφής) εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, «Προς την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αμαρουσίου» (οδός Βασ. Σοφίας αρ. 9 & Δημ. Μόσχα, 2ος όροφος, τηλ. επικοινωνίας : 213- 2038200-202, καθημερινά, κατά τις ώρες από 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ.), από την Παρασκευή 12-07-2019 και για δέκα (10) ημέρες, έως και τη Δευτέρα 22-07-2019. Αιτήσεις µε τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές. Σε περίπτωση συστημένης αποστολής των δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.

Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών και γενικότερα για τη διαδικασία της προκήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 213-2038200-202 καθημερινά, στις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. Η αναλυτική ανακοίνωση/προκήρυξη θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου (Δημαρχείο: οδός Βασ. Σοφίας αρ. 9 & Δ. Μόσχα, ισόγειος όροφος), της Επιχείρησης (2ος όροφος Δημαρχείου), καθώς και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Αμαρουσίου: www.maroussi.gr. Η περίληψη της παρούσας θα δημοσιευτεί σε δύο (2) τοπικές εφημερίδες του Ν. Αττικής.

Δείτε την προκήρυξη εδώ

Μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση εδώ 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments