Αθλητισμός

Γιοάν Μολό: Οι δεύτερες σκέψεις που κάνουν στον Παναθηναϊκό

Γιοάν Μολό: Οι δεύτερες σκέψεις που κάνουν στον Παναθηναϊκό
Γιοάν Μολό: Γιατί φαίνεται πως πηγαίνει πιο πίσω η περίπτωση του Γάλλου

Γιοάν Μολό: Οι «πράσινοι» είναι στην τελική ευθεία για την απόκτηση ποδοσφαιριστή, με την θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού να είναι εκείνη που έχει τις περισσότερες προοπτικές άμεση υλοποίησης, με πιθανή συμφωνία μέσα στο προσεχές σαββατοκύριακο. Στη λίστα που δημιουργήθηκε από τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα είναι οι Μολό και Εμπαλό, με τον Γάλλο πάντως να βρίσκεται πλέον ως εναλλακτικό πλάνο, σύμφωνα με την «Πράσινη».

Το δίδυμο του Παναθηναϊκού έχει ενδοιασμούς για τον Μολό, ο οποίος παραμένει στην λίστα αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί με βάση και τις εξελίξεις στις διαπραματεύσεις με τις άλλες δύο περιπτώσεις εξτρέμ που δουλεύονται.

Στον άλλοτε άσο της Σεντ Ετιέν προτάθηκε συμβόλαιο «καθαρών» αποδοχών στα 220 χιλιάδες ευρώ, με τα μπόνους να ανεβάζουν το ποσό στις 300 χιλιάδες. Όσον αφορά τον Αφρικανό, Εμπαλό, φαίνεται ότι οδεύει στην Έουπεν.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά τον άξονα της μεσαίας γραμμής, ο Ζαχίντ παραμένει ο πρώτος και μεγάλος στόχος, με τον Ροντέν να είναι η εναλλακτική λύση. Στο θέμα του πρώτου, ο Παναθηναϊκός περιμένει είτε τον κυπριακό σύλλογο ν’ αποδεχθεί τους όρους είτε τον Ζαχίντ να πιέσει ακόμα περισσότερο και να βρει αυτός τη λύση. Ο ΑΠΟΕΛ, παράλληλα, σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ κάνει τις δικές του κινήσεις στη σκακιέρα και περιμένει να βρεθεί αγοραστής ή έστω μία ομάδα που θα καλύπτει το συμβόλαιό του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός, ανεξάρτητα τι διαρρέει, επιχειρεί να εξαντλήσει τα περιθώρια στη συγκεκριμένη υπόθεση, διότι ο παίκτης έχει την εκτίμηση του Δώνη. Ο 50χρονος τεχνικός τον εμπιστεύεται, γνωρίζει τι μπορεί να περιμένει κι ελπίζει να ξεκαθαρίσει το θέμα το συντομότερο. Στο «τριφύλλι», λοιπόν, επικρατεί αισιοδοξία για την υπόθεση και οι πιθανότητες για αίσιο τέλος είναι αρκετές.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, οφείλει να έχει plan b. Γι’ αυτό και κρατάει ζεστό προς το παρόν, τον Ροντέν. Ο 28χρονος Σουηδός θεωρητικά είναι πιο απλή περίπτωση, διότι έμεινε ελεύθερος από τη Κροτόνε. Απλώς κι αυτός ως ελεύθερος, σε καλή ηλικία και με γεμάτες σεζόν στην καριέρα του, θα ήθελε ένα καλό συμβόλαιο και δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι μπορεί να το δώσει ο σύλλογος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments