Αθλητισμός

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Κοντά σε πώληση στην ΤΣΣΚΑ

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Κοντά σε πώληση στην ΤΣΣΚΑ
Νικόλα Μιλουτίνοφ: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό και πάει να ρίξει τη βόμβα του καλοκαιριού.

Νικόλα Μιλουτίνοφ: Η ΤΣΣΚΑ χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Σέρβο σέντερ που έχει κάνει εντυπωσιακά πράγματα με τους ερυθρόλευκους! Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κάνει μεγάλη πρόταση στον Μιλουτίνοφ και πλέον προσπαθούν να ικανοποιήσουν τον Ολυμπιακό για να τελειώσει ένα από τα μεγαλύτερα deals του καλοκαιριού στην Ευρωλίγκα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει σε δημοσίευμά του το Eurohoops.

Ο 25χρονος σέντερ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ως το καλοκαίρι του 2020, έχοντας buy-out μόνο για το ΝΒΑ ώστε να αποκτηθεί από τους Σπερς που έχουν τα δικαιώματά του στον “μαγικό κόσμο” ως τα μέσα Ιουλίου, άρα δεν υπάρχει συγκεκριμένο buy-out για την Ευρώπη κι έτσι η κατάληξη της υπόθεσης είναι καθαρά θέμα διαπραγμάτευσης ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη ρωσική ομάδα.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Αν ο Ολυμπιακός δεν ικανοποιηθεί από την τελική πρόταση της ΤΣΣΚΑ δεν θα τον παραχωρήσει. Ωστόσο, αν οι “ερυθρόλευκοι” θεωρήσουν ότι με τα χρήματα που θα εισπράξουν από το buy-out συν τα χρήματα του συμβολαίου του παίκτη, που είναι λίγο παραπάνω από ένα εκατ. ευρώ, μπορούν να φτιάξουν μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, τότε ο “Μιλού” μπορεί να πάρει το δρόμο για τη Μόσχα.

Σε περίπτωση παραχώρησης του Μιλουτίνοφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε 11,7 πόντους και 7,9 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός με τα χρήματα του buy-out και του συμβολαίου του, θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην απόκτηση δύο ψηλών (έναν που ψάχνει συν τον αντί-Μιλουτίνοφ αντίστοιχης αξίας) και ενός περιφερειακού, την ώρα που πρέπει να σημειωθεί ότι αν ο Σέρβος μείνει στο ΣΕΦ, το επόμενο καλοκαίρι δεν θα πάρει τίποτα ως αντίτιμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments