Ελλάδα

Πηγή Δεβετζή: Θρήνος από την αυτοκτονία του ανιψιού της

Πηγή Δεβετζή: Θρήνος από την αυτοκτονία του ανιψιού της
Πηγή Δεβετζή: Πολύ δύσκολες ώρες για τη σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια.

Πηγή Δεβετζή: Οικογενειακό δράμα για τη σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, θρηνεί την απώλεια του 20χρονου ανιψιού της, που έδωσε τέλος στη ζωή της πριν από μια εβδομάδα στην Κεφαλλονιά.

Ο 20χρονος Φίλιππος ήταν το τρίτο παιδί της εξαδέλφης της και η αυτοκτονία του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλο το νησί. Όπως γράφει μάλιστα το ekefalonia.gr, λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Πέμπτης ο άτυχος νέος έδεσε ένα καλώδιο γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε από ένα δέντρο, το οποίο βρίσκεται στην αυλή του ξενοδοχείου που διατηρεί ο πατέρας του.

Όπως διαβάζουμε, η Πηγή Δεβετζή είχε μιλήσει πρόσφατα με τον άτυχο 20χρονο και σχεδίαζαν να περάσουν μαζί μέρος των διακοπών τους στην Αλεξανδρούπολη, μιας και η μητέρα του κατάγεται από εκεί όπως άλλωστε και η ολυμπιονίκης.

Η Πηγή Δεβετζή, που έχει χάσει τον πατέρα της το 2012, είναι στο πλάι της οικογένειας της ξαδέλφης της και προσπαθεί κι εκείνη να βρει, αλλά και να χαρίσει δύναμη στους δικούς της ανθρώπους. Μια τραγωδία με ένα 20χρονο παιδί που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, για άγνωστους έως τώρα λόγους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments