Πολιτική

Liberation: Η απάντηση της εφημερίδας στον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Liberation: Η απάντηση της εφημερίδας στον Μπάμπη Παπαδημητρίου
Liberation: Η εφημερίδα απάντησε στα όσα είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Liberation: Ηχηρή απάντηση από την εφημερίδα στον νεοεκλεγέντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στο γαλλικό Μέσο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδημητρίου μιλώντας την Τρίτη (9/7/19) στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα της «Liberation» για το αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα, το οποίο είχε τίτλο: «Δυναστεία Μητσοτάκη – Ο μικρός “Κούλης” στην εξουσία». Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της κυβέρνησης εξαπέλυσε επίθεση με βαριές εκφράσεις, κατά μερίδας ξένων ανταποκριτών που καλύπτουν τις εξελίξεις στη χώρα μας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως μέσα στο Μαξίμου υπήρχαν άνθρωποι που κάπνιζαν χασίς. Συγκεκριμένα είπε: «Η πλέμπα δημοσιογράφων ανταποκριτών που έγλειφαν τα παπούτσια των συριζαίων στα γραφεία γεμάτα χασισοκαπνό και μετά έγραφαν ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους».

Liberation: Η απάντηση της εφημερίδας στον Μπάμπη Παπαδημητρίου

Το γαλλικό Μέσο απάντησε στον Μπάμπη Παπαδημητρίου στο ίδιο σκληρό ύφος, χαρακτηρίζοντας «γελοιότητες» όσα είπε. Στο κείμενο που φιλοξενείται στην ηλεκτρονική έκδοση της Liberation και φέρει την υπογραφή της Μαρίας Μαλαγάρδη, γίνεται μία μικρή αναδρομή στα πεπραγμένα του Μπάμπη Παπαδημητρίου με αναφορά στην ατάκα του κατά το παρελθόν περί «σοβαρής Χρυσής Αυγής». «Τα σχόλια ενός από τους βουλευτές του Κυριάκου Μητσοτάκη, 48 ώρες μετά την εκλογική νίκη, είναι κάτι που θα πρέπει να τον απασχολήσουν, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μάθαμε ότι η δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ θα είναι, πλέον, απευθείας υπό τον έλεγχο του πρωθυπουργού», γράφει η Liberation, με τίτλο: «Εκλογές στην Ελλάδα: Ένας βουλευτής επιτίθεται στην Liberation».

Το δημοσίευμα της Liberation

Επίσης στο άρθρο γίνεται αναφορά και στα όσα μεταφέρθηκαν στον αέρα του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ, στην εκπομπή του Παπαδημητρίου, τονίζοντας πως όσα και οι απόψεις του είναι «τόσο υπερβολικές και γελοίες που θα μπορούσαμε να γελάσουμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments