Ζώδια

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (11/7/19)

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (11/7/19)
Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (11/7/19).

Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (11/7/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • κάρτα ταρώ: εγκράτεια

Κάντε υπομονή. Ορισμένα πράγματα χρειάζονται χρόνο… και πρέπει να επιτρέψετε στην ίδια τη διαδικασία να δουλέψει χωρίς να δημιουργήσετε κάποιο πρόβλημα. Με τον κυβερνώντα πλανήτη σας στο Λέοντα και τον Ερμή ανάδρομο, τα πράγματα μπορεί να διαρκέσουν λίγο περισσότερο από το συνηθισμένο, για να εμφανιστεί τελικά η μαγεία! Αλλά θα αξίζει η αναμονή.

ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

  • κάρτα ταρώ: ο κόσμος

Η κατάλληλη στιγμή, είναι τώρα. Μπορείτε να περιμένετε μέχρι τα πράγματα να γίνουν τέλεια…. αλλά ζήστε αυτή τη στιγμή, ώστε να μην χάσετε την ομορφιά του, «τώρα».Με τη σωστή στάση, μπορείτε να δημιουργήσετε τα  όνειρα που θέλετε για τη ζωή σας σε όλες τις αποχρώσεις.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • κάρτα ταρώ : ο διάβολος

Η απαλή φύση και το γλυκό σας πνεύμα μπορούν να μεταφέρουν τα πράγματα σε ένα μέρος που εσείς και ο αγαπημένος σας δεν έχετε πάει ποτέ πριν. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε να εκπληρώσετε… και δείτε το να πραγματοποιείται.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • κάρτα ταρώ : η ιέρεια

Βγαίνοντας έξω από τη ζώνη άνεσής σας μπορεί να αισθάνεστε αρκετά αποξενωμένοι τώρα! Θα προσπαθήσετε να βρείτε την οικειότητα….. και ένα μέρος, που θα αισθάνεστε αγαπημένοι. Ανοίξτε την καρδιά σας σε καινούργιους τρόπους σκέψης και κάντε πράγματα, καθώς οι αλλαγές γίνονται για σας με θετικό τρόπο! Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να το δείτε, τώρα.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • κάρτα ταρώ: ο κρεμασμένος

Όταν φωτίζονται τα λάθη του παρελθόντος, θα θελήσετε φυσικά, να τα κρύψετε. Αντ’ αυτού, αγκαλιάστε όλες τις ατέλειές σας και αποκτήστε εμπειρίες, από κάθε μάθημα. Είναι τα σημάδια σας, που σας κάνουν όμορφους, στα μάτια του προσώπου που γνωρίζει τα πάντα για σας.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο τρελός

Το να σκέφτεστε και να κάνετε πράγματα που έχουν καρμικό σκοπό στη ζωή σας μπορεί να φαίνεται δύσκολο κατά περιόδους…. και το έργο, μπορεί να είναι επαχθές. Κάτι που σας κάνει να διστάζετε να μιλήσετε γι’ αυτό, με τον αγαπημένο σας αυτή τη στιγμή. Καλύτερα, διώξτε τον πόνο να και αφήστε την καρδιά σας να θεραπευτεί στην αγκαλιά εκείνων που σας αγαπούν, πάση θυσία.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • κάρτα ταρώ : 8 των κυπέλλων

Μπορείτε να βρείτε παρηγοριά και άνεση στον φιλικό σας κύκλο, που σας δείχνει, πώς πρέπει να είναι η ζωή όταν ανήκετε σε μια ομάδα. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα στο να συναντήσετε τους φίλους σας, λόγω φόρτου εργασίας, επικοινωνήστε μαζί τους και προσπαθήστε να κανονίσετε μία συνάντηση. Φροντίστε να διατηρείτε επαφή και να υποστηρίζετε ο ένας τον άλλον.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο τρελός

Η αγάπη και η κούραση, είναι ένα και το αυτό. Υπάρχουν φορές που αναλαμβάνετε δράση και το συναίσθημα ακολουθεί…. και άλλες φορές, που το συναίσθημα, σας ζητά να αναλάβετε δράση. Η στοργική πλευρά σας, μπορεί να πρωτοστατήσει στο πώς αισθάνεστε και στο τί χρειάζεστε για να μπορέσετε να συνδεθείτε, με κάποιον που σας ενδιαφέρει βαθιά.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : άσος των κυπέλλων

Ένα σύντομο ταξίδι ή ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σας, έρχεται με καθυστέρηση. Ίσως χρειαστείτε μίνι διακοπές, μόνο για τον εαυτό σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με όμορφο τρόπο, που θα σας επιτρέψει να νιώσετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, και να χαλαρώσετε.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : 3 των ξιφών

Αν μοιραστείτε ιδέες, σχέδια, ελπίδες και φόβους με κάποιον που εμπιστεύεστε μπορεί να νιώσετε αναζωογονημένοι. Διαβάστε βιβλία για την αγάπη. Παρακολουθήστε μια ρομαντική κωμωδία ή κάντε μια βόλτα στο δάσος….και φυτέψτε ένα δέντρο στο όνομα της αγάπης.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : το άρμα

Αυτό που σας αρέσει να κάνετε αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι εύκολο για σας. Αλλά μπορεί να θέλετε έντονα να μοιραστείτε το χρόνο σας, με κάποιον! Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, αν βγείτε έξω στον κόσμο, ακόμη μια φορά και δοκιμάσετε ξανά.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • κάρτα ταρώ : 5 των ράβδων

Τα μικρά θέματα ολοκληρώνονται γρήγορα σήμερα, επιτρέποντάς σας να έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε. Και θα θελήσετε να δείξετε την αγάπη και την υποστήριξή σας, σ’ αυτούς που είναι κοντά σας, αλλά και σε όσους βρίσκονται μακριά

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments