Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (11/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Πέμπτης (11/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (11/7/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (11/7/19).

  • κριός

Με κάποιο τρόπο, θα μπορούσε να είναι τέλειο, το χρονοδιάγραμμά σου σχετικά με το να ξεκινήσεις μια ερωτική σχέση. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πεις στον εραστή σου, τότε λέγοντας ή κάνοντας το τώρα, είναι πιθανό να διασφαλιστεί ότι θα γίνει κατανοητό με τον τρόπο που θέλεις. Έχεις κάτι να πεις, και το ταίρι σου πρέπει να το μάθει. Μίλησέ του λοιπόν, τώρα.

  • ταύρος

Θα μπορέσεις να εκτιμήσεις, ποιος είναι άξιος για να παραμείνει στον κόσμο σου και ποιος δεν είναι. Τα πρόσφατα γεγονότα θα σε ενθαρρύνουν να επανεξετάσεις και ενδεχομένως να ανανεώσεις τους δεσμούς σου, με ορισμένα άτομα. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να φοβηθείς πως κινδυνεύεις να χάσεις όποιον δεν θέλεις να χάσεις. Αλλά θα πρέπει να δεχτείς, ότι μπορεί να χρειαστεί να γίνει λίγος χώρος, ενδεχομένως για κάποιον νέο ή πιο κατάλληλο.

  • δίδυμοι

Αν ορισμένα γεγονότα δεν είναι διαθέσιμα στη σχέση σου, τότε πρέπει ν’ αναρωτηθείς γιατί είσαι τόσο αποφασισμένη να βρεις απαντήσεις. Ίσως υπήρξε μια εποχή που χρειαζόσουν να διαφωτιστείς μ’ αυτόν τον τρόπο, αλλά οι λόγοι σου τώρα, μπορεί να μην είναι τόσο σημαντικοί όσο ήταν κάποτε. Το μέλλον σου βασίζεται, στην απελευθέρωση πτυχών του παρελθόντος σου. Η αναζήτηση για απαντήσεις μπορεί να σ’ εμποδίσει να κοιτάξεις προς τα εμπρός με τρόπους που χρειάζεσαι τώρα.Στα ζωδια σημερα αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • καρκίνος

Είναι σημαντικό να σκεφτείς τις δεσμεύσεις ή τις υποσχέσεις που γίνονται αυτή τη στιγμή. Μπορεί να οδηγηθείς περισσότερο από ανυπομονησία παρά από ειλικρίνεια…. και να ξεχάσεις να εξετάσεις τις μακροπρόθεσμες συνέπειες με όσα δεσμευτείς ή υποσχεθείς. Μην βιαστείς να προσφέρεις σε κάποιον μια απάντηση. Αν το νιώθεις σωστό, τότε μίλησε μέσα από την καρδιά σου. Ωστόσο, αν υπάρχει έστω κι ένας υπαινιγμός αμφιβολίας, συγκρατήσου. Αν κάποιος αξίζει πραγματικά, τότε θα περιμένει.

  • λέων

Η επιθυμία σου να κάνεις μια γενναιόδωρη χειρονομία θα μπορούσε να κερδίσει την καρδιά κάποιου ή να ενισχύσει τη σχέση σου. Παρόλο που θα είσαι εξαιρετικά τοποθετημένη για να φέρεις κάτι περισσότερο από ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του εραστή σου, θα είναι επίσης σημαντικό να δεχτείς, πως δε χρειάζεται να σπαταλήσεις χρήματα για να το κάνεις. Μια ειλικρινής και στοργική χειρονομία, θα μπορούσε να σημαίνει εξίσου πολλά.

  • παρθένος

Θα υπάρχουν όρια όσον αφορά την αποτελεσματικότητα μιας εικασίας, που εφαρμόζεται σε ένα ερωτικό σου θέμα, αυτή τη στιγμή. Αντί να προσπαθήσεις να προσδιορίσεις την αντίδραση του εραστή σου, προσπάθησε να συνέλθεις σύντομα. Άφησε μια κατάσταση να εξελιχθεί με τον δικό της τρόπο. Αυτό που θα φανερωθεί, θα σου ξεκαθαρίσει τί πρέπει να ξέρεις – και ποια θα είναι η επόμενή σου κίνηση.

  • ζυγός

Πολλές φιλίες και σχέσεις που βιώνουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας είναι παροδικές. Αυτό όλοι το γνωρίζουμε. Ωστόσο, αντιλαμβανόμαστε επίσης πως κάθε τέλος, είναι μια καινούργια αρχή. Αυτό πρέπει να καταλάβεις κι εσύ ώστε να βιώσεις ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα τώρα. Είτε πρόκειται για ατομική είτε για ψυχολογική αποσκευή που πρέπει να την αφήσεις, θα νιώσεις απελευθερωμένη, κάνοντάς το.

  • σκορπιός

Είναι πιθανό η σχέση σου, να χρειάζεται επαναξιολόγηση…. ή ίσως ακόμη και επαναπροσδιορισμό. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην πάρει πολύ σοβαρά την όλη διαδικασία. Είσαι αποφασισμένη να μιλήσεις για κάτι στη σχέση σου, που δεν μπορεί πλέον να αγνοηθεί. Ευτυχώς, που σε ευνοούν οι συνθήκες ώστε να δεχτείς την ματαιότητα, του ν’ ανησυχείς, για όσα χρειάζεται να αλλάξεις. Ένα τολμηρό βήμα μπορεί μόνο να οδηγήσει, σε μια καθησυχαστική και έντονη πρόοδο.

  • τοξότης

Αν ένιωσες πρόσφατα απογοητευμένη ή αγνοημένη από κάποιον που επιθυμείς να βρεθείς πιο κοντά, τότε τα επερχόμενα γεγονότα θα μπορούσαν να σε καθησυχάσουν για το πόσο ιδιαίτερη – ή λατρεμένη- είσαι. Μπορεί συχνά να έχουμε νιώσει ότι είμαστε ο αποδέκτης μιας τόσο μεγάλης αγάπης που κάποιος μπορεί να μας δώσει. Ίσως είναι μια περίπτωση απουσίας, που κάνει τις καρδιές να χτυπάν γρηγορότερα? Φαίνεται πως πρέπει να σου υπενθυμίσω, πως είσαι τόσο λατρεμένη….. όσο ποτέ άλλοτε!

  • αιγόκερως

Ο καθένας έχει, ένα «οριακό σημείο». Συνήθως συμβαίνει, μόνο όταν υπάρχει μεγάλη πίεση. Τότε βλέπουμε πού υπάρχουν τέτοια σημεία. Η πίεση θα μπορούσε να ενταθεί με κάποιο τρόπο στην ερωτική σου σχέση…. κι αυτό, όπως ίσως γνωρίζεις, πρέπει να σταματήσει. Μόλις τα συναισθήματα αποκτήσουν ισχυρότερη βάση, μπορεί να εμφανιστεί ένα ξέσπασμα. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να φέρει την ανακούφιση που ήθελες, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα.

  • υδροχόος

Κάπου στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, έχεις βγάλει προκαταρκτικά συμπεράσματα, σχετικά με ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Αυτό θα απαιτήσει να σκάψεις λίγο πιο βαθιά για να βρεις μερικά ακόμα γεγονότα. Απέφυγε να είσαι υποτιμητική ή παρορμητική, προς το παρόν. Επικεντρώσου στη συλλογή γεγονότων για τώρα, γιατί μπορεί να εκπλαγείς πολύ σύντομα. Και μάλλον θα ευχαριστηθείς με όσα ανακαλύψεις!

  • ιχθύες

Μπορεί να χρειαστεί να βρεις το θάρρος να αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό ζήτημα, που χρειάζεται να αντιμετωπίσει και να δεχτείς ό,τι χρειάζεται να γίνει αποδεκτό. Προσπάθησε να μην λειτουργήσεις με τέτοιο τρόπο, ώστε να γίνει περίπλοκη ή επώδυνη η διαδικασία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να γίνει πιο γλυκιά και πιο διαχειρίσιμη η ερωτική σου ζωή, είναι η προθυμία να δεχθείς ορισμένες καταστάσεις. Όπως επίσης, πρέπει να αποδεχτείς και τα πολύτιμα μαθήματα που σου προσφέρουν, για να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments