Άποψη

Αλέφαντος: Αυτός ο κοτσίδας όλα τα λεφτά

Αλέφαντος: Αυτός ο κοτσίδας όλα τα λεφτά
Ο Νίκος Αλέφαντος έχει δει όλα τα φιλικά του Ολυμπιακού και καταθέτει τα συμπεράσματά του στο blog του στο pagenews.gr. Ο... κοτσίδας, ο Ντουρμισάι, ο τραυματισμός του Φορτούνη και ο... Αρναούτογλου.

Εγώ δεν λέω ευκολα καλά λόγια για παίκτες και προπονητές, όμως ένα παίκτη που πήρε ο Ολυμπιακός τον γουστάρω, αυτός είναι πραγματικά καλός παίκτης και θα βοηθήσει. Θα τα πω παρακάτω.

Πρώτα όμως να πω ότι η ομάδα που βλέπω στα φιλικά με προβληματίζει. Πλησιάζουν οι αγώνες με τους Τσέχους και ο Μαρτίνς ψάχνεται. Πολλές αλλαγές βλέπω, πρέπει να φτιάξει 11άδα, να είναι έτοιμη.

Ελπίζω ότι ο Ελ Αραμπί θα αποδειχτεί καλός φορ, γιατί με Γκερέρο και με Ντουρμισάι λίγα πράγματα. Γκερέρο ή Ντουρμισάι θα τους πιάνουν και αυτοί οι μέτριοι παίκτες που έχει ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να έχει παικταρά κυνηγό φέτος.Όπως για εμένα χρειάζεται και παικταρά στα χαφ να πλαισιώσει τους πολύ καλούς Φορτούνη και Γκιγιέρμε.

Ευτυχώς ο κοτσίδας που πήρε ο Ολυμπιακός για σέντερ μπακ, μου αρέσει πολύ, αυτός ναι, είναι πραγματικά καλός παίκτης. Δυναμικός, γρήγορος, καλό κεφάλι, πηδάει στα κόρνερ πολύ καλά.

Ο Σεμέδο μπορεί να δέσει με τον Σισέ ή με τον Μεριά όταν γυρίσουν. Χρειαζόταν τέτοιο στόπερ ο Ολυμπιακός. Αν και είναι νωρίς ακόμα, μου αρέσει αυτός ο κοτσίδας. Αν ο Σισέ μάθει να παίζει πιο σωστά, δεν θα περνάει κουνούπι μαζί με τον Σεμεδο.

Είχα δώσει μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Αρναούτογλου προ καιρού, πολύ πριν τις εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές, και είχα πει ότι ο Μητσοτάκης θα σαρώσει και θα πάρει 40%. Έπιασα ακριβώς το ποσοστό του!

Στα θέματα του αθλητισμού ο Κοντονής και ο Βασιλειάδης ήταν αποτυχία και πήγαν σπίτι τους. Και μεγάλο λάθος που τα βάλανε με τον Ολυμπιακό. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε μεγάλη ψυχική αντοχή και δεν έχασε τον πόλεμο. Και όχι μόνο δεν έχασε τον πόλεμο, αλλά βγήκε νικητής.

ΥΓ: Τρομερό πλήγμα ο τραυματισμός του Φορτουνη. Είναι ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού και πολύ δύσκολα αναπληρώνεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments