Αθλητισμός

Μάρτιν Σκρτελ: “Μίλησα και με τον Ολυμπιακό, δεν έχω αποφασίσει ακόμη”

Μάρτιν Σκρτελ: “Μίλησα και με τον Ολυμπιακό, δεν έχω αποφασίσει ακόμη”
Μάρτιν Σκρτελ: Ο Σλοβάκος αμυντικός παραδέχθηκε τις συζητήσεις του με τον Ολυμπιακό, αλλά τόνισε πως δεν έχει λάβει ακόμη την οριστική του απόφαση.

Μάρτιν Σκρτελ: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά παίκτες για να ενισχύσει την άμυνα του, έχοντας ήδη ανακοινώσει την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Ένα όνομα που έχει παίξει αρκετά στο ρεπορτάζ των «ερυθρολεύκων» είναι και αυτό του Μάρτιν Σκρτελ. Ο Σλοβάκος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε πριν λίγο καιρό και ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα συμβεί με το μέλλον του. Οι Πειραιώτες είχαν κάνει πρόταση στον έμπειρο στόπερ για συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 1+1 χρόνων στον ίδιο, η Φενέρμπαχτσε, στην οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, του πρότεινε τελικά απλώς μονοετές και, από τη στιγμή που ο άλλοτε στόπερ της Λίβερπουλ επιθυμεί διετές κλειστό συμβόλαιο, πιο κοντά ήταν η πρόταση της ελληνικής ομάδας.

Ωστόσο, οι συζητήσεις των δύο πλευρών φάνηκε να έχουν «πάγωσει», αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το γεγονός ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την περίπτωση του, εφόσον ακόμα δεν έχει υπογράψει για κάποια ομάδα. Ο Σκρτελ, πάντως, με δηλώσεις του στη «Daily Record» αποκάλυψε ότι έχει συζητήσει με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τις Μπασακσεχίρ, Φενέρ, Πάρμα και Ρέιντζερς, χωρίς όμως να έχει λάβει την τελική απόφαση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

«Έχουν γίνει προτάσεις, ωστόσο έχω τα δικά μου κριτήρια και δεν θα βιαστώ για την απόφασή μου. Έχουμε μιλήσει με Ολυμπιακό, Μπασακσεχίρ, Φενέρ, Πάρμα και Ρέιντζερς αλλά κάτι οριστικό δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει ακόμα απόφαση για το μέλλον μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σλοβάκος στόπερ.

Γιουσέφ Αϊτ Μπενασέρ: Για την υπέρβαση ο Ολυμπιακός

Ο 23χρονος χαφ της Μονακό είναι εδώ και αρκετές καιρός στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, καθώς θεωρούν ότι είναι μία εξαιρετική λύση για τον άξονα, που θα λύσει τα χέρια του Πέδρο Μάρτινς. Όμως η υπόθεση του Μπενασέρ έχει πολλές δυσκολίες. Ο Μαροκινός μέσος έχει προσελκύσει αρκετές ομάδες με τις εμφανίσεις του, με δημοσιεύματα από την Ιταλία να τον εμπλέκουν με ομάδες της Serie A. Ο Ολυμπιακός πάντως θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση για τον Μπενασέρ, αλλά στη Γαλλία θεωρούν πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή και να καταλήξει στον Πειραιά ο 23χρονος χαφ της Μονακό.

Αρχικά τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Μονακό προτιμάει να προχωρήσει σε πώληση του Μπενασέρ και όχι σε κάποιον δανεισμό. Αλλά και αν τελικά αποφασίσουν οι Μονεγάσκοι να τον δώσουν δανεικό ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο να καλύψει το υψηλό συμβόλαιό του παίκτη, ο οποίος αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Η Μονακό σε περίπτωση δανεισμού δεν θα καλύψει κανένα μέρος του συμβολαίου του. Η ουσία είναι ότι τα πράγματα για τον Μαροκινό χαφ είναι δύσκολα, αλλά στο λιμάνι – σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Γαλλία – δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση.

Ο Μπενασέρ ανήκει στη Μονακό από το 2016. Αποκτήθηκε με μεταγραφή 3.000.000 ευρώ από τη Νανσύ, στην οποία παρέμεινε ως δανεικός από τους Μονεγάσκους, έως το καλοκαίρι του 2017. Μετά τον νέο δανεισμό στην ΚΑΕΝ, πέρασε μισή σεζόν στο Μονακό και μισή στη Σεντ Ετιέν, έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παρότι ακόμη δεν έχει γίνει 23 ετών, στη Γαλλία έχει αγωνιστεί σε συνολικά 121 ματς (4 γκολ, 5 ασίστ), ενώ έχει 21 συμμετοχές με την εθνική Μαρόκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments