Αθλητισμός

Τερματοφύλακας Αργεντινή: Πέθανε στον πανηγυρισμό ένας 17χρονος (pics)

Τερματοφύλακας Αργεντινή: Πέθανε στον πανηγυρισμό ένας 17χρονος (pics)
Τερματοφύλακας Αργεντινή: Συγκλονισμένος ο κόσμος στην Αργεντινή από τον ξαφνικό θάνατο του 17χρονου, Κορονέλ.

Τερματοφύλακας Αργεντινή: Αναπάντεχο όσο και τραγικό γεγονός στην Αργεντινή, όπου ένας ανήλικος τερματοφύλακας έχασε τη ζωή του την ώρα που αγωνιζόταν! Ο λόγος για τον 17χρονο Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ, που αγωνιζόταν με την ομάδα του Ουνιόν Ντε Γολονδρίνα.

Το ματς ήταν φιλικού χαρακτήρα και διεξαγόταν στο πλαίσιο θρησκευτικής εορτής στην περιοχή της Σάντα Φε.

Στο κρίσιμο σημείο των πέναλτι, ο 17χρονος τερματοφύλακας πέτυχε μια καθοριστική απόκρουση που έκρινε το ματς. Αφού απέκρουσε το πέναλτι με το στήθος και ενώ πανηγύριζε, ξαφνικά κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των συμπαικτών του και των φιλάθλων.

Ασθενοφόρο στο γήπεδο δεν υπήρχε και ο νεαρός τερματοφύλακας αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε μια καρότσα αγροτικού. Αποτέλεσμα ήταν να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους του και στους συμπαίκτες του στην ομάδα στην οποία αγωνιζόταν. Φυσικά, το περιστατικό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πως δεν πρέπει να υπάρχει γήπεδο χωρίς τα κατάλληλα μέσα (αν υπήρχε ασθενοφόρο ίσως να είχε σωθεί) και πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, μικροί και μεγάλοι, οφείλουν να έχουν υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments