Ελλάδα

Νάξος: Κλειστό το αεροδρόμιο μετά από αεροπορικό ατύχημα (pics)

Νάξος: Κλειστό το αεροδρόμιο μετά από αεροπορικό ατύχημα (pics)
Νάξος: Μετά το ατύχημα αναμένεται να ανοίξει ξανά ο μεγάλος διάλογος για το αεροδρόμιο και την ανάγκη επέκτασης του.

Νάξος: Κλειστό θα παραμείνει για το υπόλοιπο της Παρασκευής το αεροδρόμιο της Νάξου, μετά από ατύχημα με αεροσκάφος της Sky Express. Κατά την έναρξη της διαδικασίας προς απογείωση από το αεροδρόμιο της Νάξου για Αθήνα, ένας λάθος χειρισμός του πιλότου και το αεροσκάφος της Sky Express βρέθηκε σε χαντάκι.

Από το ατύχημα δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Η κινητοποίηση των φορέων της Νάξου ήταν άμεση, ενώ το αεροδρόμιο έκλεισε για το υπόλοιπο της ημέρας. Όπως ήταν λογικό η πτήση ακυρώθηκε και ακυρώθηκε και η πτήση της Olympic Air από την Αθήνα προς Νάξο. Οι σαράντα περίπου επιβάτες της Sky Expres έχουν μεταφερθεί με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (με παρέμβαση του Έπαρχου κου Μαργαρίτη) στο λιμάνι της Νάξου όπου και αναχώρησαν για την Αθήνα.

Οι άνθρωποι του αεροδρομίου ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες και πλέον περιμένουν την έλευση των κατάλληλων μηχανημάτων, ώστε να μεταφερθεί το αεροσκάφος (ΑΤR 42) της SKY Express εκτός διαδρόμου για να μπορέσει να λειτουργήσει το αεροδρόμιο το Σάββατο 13 Ιουλίου. Μετά το ατύχημα αναμένεται να ανοίξει ξανά ο μεγάλος διάλογος για το αεροδρόμιο και την ανάγκη επέκτασης του ή και ακόμη κατασκευής νέου σε μεγαλύτερο χώρο και έξω από την πόλη της Νάξου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments