Lifestyle

Ράνια Κωστάκη: Η εκκεντρική αλλαγή στο look της (pic)

Ράνια Κωστάκη: Η εκκεντρική αλλαγή στο look της (pic)
Ράνια Κωστάκη: Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός προχώρησε σε μια ακόμα μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της.

Ράνια Κωστάκη: Σε ρυθμούς καλοκαιριού έχει μπει η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία προχώρησε σε μια ακόμη αλλαγή στο look της, η οποία θα συζητηθεί. Η Ράνια Κωστάκη «ξαναχτύπησε» στυλιστικά με μια αλλαγή που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη. Η ίδια αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και από ξανθά που ήταν μέχρι και σήμερα να τολμήσει την ροζ απόχρωση που φέτος έχει την τιμητική της.

Η Ράνια Κωστάκη μοιράστηκε την αλλαγή στα μαλλιά της με τους ακολούθου της στο Instagram, καταφέρνοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις. Όπως είναι λογικό τα σχόλια που έλαβε ήταν αποθεωτικά για την ίδια. Άλλωστε, μόνο εκείνη θα υποστήριζε το συγκεκριμένο μαλλί τόσο πολύ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram:

Ράνια Κωστάκη: Σύντομα βιογραφικά στοιχεία

Η Ράνια Κωστάκη είναι ραδιοφωνική παραγωγός, dj και διευθύντρια του Sfera 102,2 fm. Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη και ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερου. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό τα τελευταία 8 χρόνια, όπου την ακούμε σε early mornings εκπομπές στα ερτζιανά. Στην αρχή βρισκόταν με τον Μάκη Πουνέντη και την Μαρία Ηλιάκη στον Ρυθμό 949, ενώ στη συνέχεια «μετακόμισε» στον Sfera, όπου πλέον λέει την πρώτη καλημέρα στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιανού.

Στις αρχές του 2014 εμφανίστηκε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί παρέα με την Αμαρυλλίς, παρουσιάζοντας, έτσι, νέα εναλλάκτική πρόταση στη νυχτερινή Αθήνα. Τηλεοπτικά την απολαύσαμε στην Εκδίκηση της Ξανθιάς, την ψυχαγωγική εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο Mega, ενώ τη βλέπουμε ως παίκτρια του Just the 2 of Us.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments