Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για την Α2 – Τι θα συμβεί αν δε δηλώσει συμμετοχή

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για την Α2 – Τι θα συμβεί αν δε δηλώσει συμμετοχή
Ολυμπιακός: Μέχρι πότε μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην Α2, τι σκέφτονται να κάνουν οι διοικούντες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μια ιστορική απόφαση, η οποία κρίνει κατά πολύ το μέλλον του συλλόγου. Στις 15 Ιουλίου η ΕΟΚ οφείλει να γνωρίζει τις ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στην Α2 και μεταξύ αυτών βρίσκεται κι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν δεν δηλώσουν συμμετοχή, αυτομάτως δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε κατηγορία. Όταν θα θελήσουν να επιστρέψουν σε διοργάνωση αυτό θα συμβεί είτε συμμετέχοντας στη Γ’ Εθνική είτε σε κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ (Ενωση Νότιας Αττικής). Αυτό θα έχει να κάνει με την αιτία της μη συμμετοχής.

Για παράδειγμα, αν μια ομάδα – στην προκειμένη περίπτωση ο Ολυμπιακός – δηλώσει διάλυση, τότε θα μπορεί να επιστρέψει μονάχα από το τοπικό πρωτάθλημα. Αν η μη συμμετοχή της, έχει να κάνει με άλλους λόγους τότε η «επανεκκίνηση» θα γίνει από δύο κατηγορίες χαμηλότερα από αυτή που δεν αγωνίστηκε (δηλ. Γ’ Εθνική).

Τι σκέφτονται στον Ολυμπιακό; Να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 κυρίως για λειτουργικούς λόγους. Διότι αν η ομάδα δε δηλώσει συμμετοχή στην Α2, τότε θα χάσει την υπόστασή της ως εταιρεία. Με λίγα λόγια, χάνει το ΑΦΜ της και θα έχει νομικές και λειτουργικές δυσκολίες σε καθημερινά θέματα όπως η υπογραφή συμβολαίων με παίκτες, προπονητές και άλλα ζητήματα.

Ειλημμένη απόφαση δεν υπάρχει και ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενημερώσει την ΕΟΚ την Δευτέρα 15 Ιουλίου εξαντλώντας τα χρονικά περιθώρια, ωστόσο όλα δείχνουν πως θα δηλώσει συμμετοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments