Αθλητισμός

Όστιν Χόλινς: “Γκαζώνει” για την απόκτηση του ο Παναθηναϊκός

Όστιν Χόλινς: “Γκαζώνει” για την απόκτηση του ο Παναθηναϊκός
Όστιν Χόλινς: Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να πατήσει γκάζι για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ - φόργουορντ.

Όστιν Χόλινς: Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει σηκώσει μανίκια για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει ότι η ομάδα του έχει αποδυναμωθεί στο κομμάτι της άμυνας. Το κενό που αφήνει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι μεγάλο σε αυτόν τον τομέα και η πρόθεση του είναι να έρθει ένας παίκτης που να είναι πρώτα από όλα καλός αμυντικός. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Όστιν Χόλινς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμερικανός είναι αυτή τη στιγμή η πιο προσιτή περίπτωση και το μεγάλο φαβορί για να φορέσει την πράσινη φανέλα. Ο 28χρονος (1,93μ.) έπαιζε στην σεζόν που τελείωσε στη γερμανική Ράστα Βέχτα. Εκτός από καλός αμυντικός, ο έμπειρος μπασκεμπολίστας έχει καλό σουτ κάτι που δεν είχε ο Θανάσης. Παράλληλα, η επιθυμία του Πεδουλάκη είναι ο παίκτης που θα έρθει να μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στη θέση “2” και στο “3”.

Όστιν Χόλινς: Φαβορί μεν, κοιτάει και αλλού ο Παναθηναϊκός

Ο Χόλινς καλύπτει όλα τα «θέλω» του «πράσινου» προπονητή. Είναι εξαιρετικός αμυντικός και τρομερός «κλέφτης». Είναι μεν πιο πολύ «2άρι», αλλά έχει και το ύψος και τη δύναμη να παίξει στο «3» και έχει ξαναπαίξει στη θέση αυτή. Είναι εξαιρετικός σουτέρ (μάλιστα είχε 40,3% στα τρίποντα στη Γερμανία με τη Ράστα Βέχτα και είχε και 34,6% στο NCAA με το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα. Μέσα σε όλα είναι γρήγορος και δυνατός παίκτης.

Μπορεί ο Όστιν Χίλινς να μοιάζει το μεγάλο φαβορί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν εξετάζει και άλλες περιπτώσεις αθλητών. Στη λίστα με τα «3άρια» ψηλά παραμένει ο Ράιον Μπράουν του Προμηθέα. Η ομάδα ρίχνει ματιές και στον Λαρεντζάκη, αν και η ΑΕΚ δεν δέχεται να κατεβάσει το buy out των 400.000 ευρώ που έχει ο παίκτης στο συμβόλαιό του με την Ένωση. Στην λίστα υπάρχει ακόμα και το όνομα του Τζέιμς Νάναλι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments