Ζώδια

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13/7/19)

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (13/7/19)
Ταρώ: Δείτε αναλυτικά τις ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για σήμερα Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019.

Τι λένε οι κάρτες Ταρώ για όλα τα ζώδια

  • ταρώ ζώδια κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών. Κριέ, μπορεί να ζήσατε κάποια απόρριψη στην σχέση σας. Θα μάθετε να εργάζεστε μέσα από αρνητικές πτυχές, όπως η προδοσία, ο πόνος, η αποθάρρυνση και η απόρριψη. Αυτά τα συναισθήματα είναι φυσιολογικά και όλοι τα βιώνουν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Όμως σας βοηθούν να εκτιμήσετε, τις ευτυχισμένες και χαρούμενες στιγμές που ζείτε τώρα με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

  • ζώδια ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

κάρτα ταρώ: ο ιεροφάντης. Ταύρε, ήρθε η ώρα να μεταφέρετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Πρέπει να ακολουθήσετε τις παραδόσεις… και αν είστε έτοιμοι για γάμο, πρέπει να το κάνετε σωστά.

  • ζώδια δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

κάρτα ταρώ : 10 των ξιφών. Δίδυμοι, μπορεί να πλησιάζει η σχέση σας, σε σημείο καταστροφής. Μπορεί να αισθάνεστε ότι όλα είναι εκτός ελέγχου και όσο κι αν προσπαθείτε να διορθώσετε την κατάσταση, δεν μπορείτε. Μπορεί να είναι πιο υγιές να προχωρήσετε και να μην πολεμήσετε γι’ αυτή τη σχέση, που δεν ήταν γραφτό να συμβεί, ώστε να χωρίσετε όσο πιο φιλικά γίνεται.

  • ζώδια καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

κάρτα ταρώ : ο αυτοκράτορας. Καρκίνε, είστε έτοιμοι να αναπτυχθείτε στη σχέση σας. Πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ώστε να κατευθύνετε τη σχέση σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια δομή ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να προγραμματίσετε κάποια ραντεβού, για να περάσετε όμορφα μαζί, όταν όλα τα άλλα στη ζωή σας, ακολουθούν ξέφρενους ρυθμούς. Θα βοηθήσει ώστε να μεγαλώσει η αγάπη ανάμεσά σας.

  • ζώδια λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

κάρτα ταρώ: 8 των ξιφών. Λέοντα, μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι στη σχέση σας. Μόνο εσείς μπορείτε να το αλλάξετε αυτό. Η κρίση σας μπορεί να είναι μπερδεμένη, εξαιτίας των συναισθημάτων σας, για ένα συγκεκριμένο άτομο. Θα πρέπει όμως να αναλάβετε τον έλεγχο, ώστε να μπορέσετε να νιώσετε και πάλι ευτυχισμένοι…. είτε πρόκειται για το ίδιο άτομο, είτε όχι.

  • ζώδια παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

κάρτα ταρώ : άσσος των κυπέλλων. Παρθένε, πρέπει να αφήσετε μερικές από αυτές τις τρελές συναισθηματικές αποσκευές, που κουβαλάτε μέσα σας, τόσο καιρό. Δεν βοηθά κανέναν…. και σίγουρα δεν βοηθά τη σχέση σας. Πρέπει να ανοίξετε τον εαυτό σας στις νέες σχέσεις, ώστε να νιώσετε συναισθηματικά γεμάτοι.

  • ζώδια ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών. Ζυγέ, η ζωή σας, μπορεί να είναι ένα χάος τώρα. Ίσως πάτε διακοπές με το ταίρι σας, ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε την αγάπη σας ζωντανή και δυνατή, ενώ ασχολείστε με ό,τι άλλο καταρρέει στη ζωή σας. Αυτό θα δώσει στη σχέση σας τη δύναμη, να επιβιώσει από τις τωρινές δυσκολίες.

  • ζώδια σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

κάρτα ταρώ : το άρμα. Σκορπιέ, ξεπερνάτε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε στη σχέση σας. Μεγαλώνει η αυτοπεποίθησή σας στη ζωή και ωριμάζετε με το σύντροφό σας. Φτιάξτε υπέροχες αναμνήσεις, αγαπώντας με πάθος ο ένας τον άλλον.

  • ζώδια τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

κάρτα ταρώ : 7 των ξιφών. Τοξότη, μπορεί να έχετε προδοθεί ή εξαπατηθεί. Μπορεί να έχετε ανακαλύψει κάποια απιστία ή αρχίζετε να συγκεντρώνετε όλα τα ψέματα που σας έχει πει ο σύντροφός σας. Πρέπει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σας. Επειδή αν προσποιηθείτε ότι δεν συμβαίνει τίποτε, αυτό δεν θα βοηθήσει την κατάσταση. Θα σας κάνει να νιώθετε άθλια…. και το ταίρι σας, θα συνεχίσει να επωφελείται.

  • ζώδια αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

κάρτα ταρώ : ακόλουθος των κυπέλλων. Αιγόκερε, πρέπει να δείξετε τα συναισθήματά σας αντί να τα κρατάτε κλειδωμένα μέσα στην καρδιά σας. Πρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας έτσι ώστε να μπορείτε να είστε ευτυχισμένοι και να σταματήσετε να νιώθετε μνησικακία απέναντι στο σύντροφό σας.

  • ζώδια υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων. Υδροχόε, θα βρείτε το πρόσωπο που θα σας εκτιμήσει γι’ αυτό που είσαστε, σύντομα! Αυτός ο άνθρωπος θα σας αγαπήσει με όλη τη δύναμη της καρδιάς του….και θα βρείτε στο πρόσωπό του, την αδελφή ψυχή σας.

  • ζώδια ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

κάρτα ταρώ : ο διάβολος. Ιχθύες, είστε παγιδευμένοι. Μη φοβάστε να μιλήσετε στο ταίρι σας και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Αν μιλήσετε ανοιχτά για τα συναισθήματά σας, μπορείτε να εργαστείτε μαζί σαν ζευγάρι, για να τα διορθώσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments