Αθλητισμός

Ενέα Μιχάι: “Όχι” του ΠΑΟΚ σε πρόταση από Ισπανία

Ενέα Μιχάι: “Όχι” του ΠΑΟΚ σε πρόταση από Ισπανία
Ενέα Μιχάι: Ο Φερέιρα πιστεύει πολύ στις ικανότητες του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Ενέα Μιχάι: Πρόταση από ισπανική ομάδα για τον Ενέα Μιχάι έφτασε στα γραφεία του ΠΑΟΚ, με την απάντηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ να είναι αρνητική. Αυτό το “όχι” της ΠΑΕ  για τον Αλβανό κεντρικό αμυντικό ουσιαστικά αποκαλύπτει και τις σκέψεις που έχει ο προπονητής της ομάδας, σε ότι αφορά την παρουσία του νεαρού αμυντικού στην ομάδα.

Ο Μιχάι παραμένει στο ρόστερ και αναμένεται να ταξιδέψει στην Ολλανδία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας, καθώς φέρεται να έχει πείσει τον Φερέιρα με την παρουσία του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ενέα Μιχάι αποκτήθηκε από τον Παναιτωλικό στα τέλη του Ιουνίου. Ο διεθνής Αλβανός στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι επόμενες ημέρες είναι σημαντικές για το μέλλον του Δημήτρη Χατζηισαϊα.

Μπορεί να ακολούθησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας αλλά το ενδεχόμενο αποχώρησης του δεν πρέπει να αποκλειστεί αφού ο Φερέιρα αποκάλυψε πως του αρέσει να δουλεύει με ένα γκρουπ 21 παικτών και σε αυτό δεν μπορεί να είναι πέντε κεντρικοί αμυντικοί αφού βρίσκονται στην ομάδα οι Βαρέλα, Κρέσπο, Ινγκασον και Μιχάι.

ΠΑΟΚ: Προς την έξοδο ο Ενρίκε

Αμφίβολο είναι το μέλλον του Πέδρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από τον Δικέφαλο του Βορρά. Όπως σημειώνει το Sportime της Κυριακής, πριν την καλοκαιρινή άδεια, υπήρχαν κάποιες πρώτες επαφές ανάμεσα στον «Δικέφαλο» και τον Βραζιλιάνο, χωρίς -ωστόσο- να δρομολογηθούν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του Ενρίκε στην Ολλανδία και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του πρωταθλητή Ελλάδας, υπήρχαν δημοσιεύματα από την πατρίδα του για ενδιαφέρον από διάφορες ομάδες. Η αρχή έγινε από την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ πρόσφατα το όνομά του έπαιξε δυνατά και για την Τσαπεκοένσε, όπως και αυτό της Ιντερνασιονάλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments