Αθλητισμός

Σαλούστρος για Μπράουν: “Είναι ένα διαμάντι – Θα κάνει εύκολη τη δουλειά Φριντετ και Καλάθη”

Σαλούστρος για Μπράουν: “Είναι ένα διαμάντι – Θα κάνει εύκολη τη δουλειά Φριντετ και Καλάθη”
Σαλούστρος: "Ο Μπράουν θα δώσει πολλά στον Παναθηναϊκό".

Ο Ρίον Μπράουν βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό και ο συμπαίκτης του την περασμένη σεζόν στον Προμηθέα, Χρήστος Σαλούστρος, μίλησε για μια έξυπνη κίνηση.

«Διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα, είναι αυτό που λέμε ‘διαμάντι’. Μπορεί να κάνει εύκολη τη ζωή και του Καλάθη και του Φριντέτ. Πιστεύω πως ειδικά στην Ευρωλίγκα θα παίξει στη θέση ‘3’ γιατί του ταιριάζει. Διαθέτει αστείρευτη ενέργεια και μπορεί να έρθει από τον πάγκο και να αναλάβει προσωπικά το μαρκάρισμα αντιπάλων παικτών που θεωρούνται ‘κλειδιά’.

Έχει τη σωματοδομή να δώσει λύσεις στην άμυνα και να συνεισφέρει στην επίθεση κάνοντας οικονομία στα σουτ. Είναι παίκτης value for money και θεωρώ πως έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί και να κάνει το άλμα στην Ευρωλίγκα», τόνισε στη SportDay ο πλέον άσος του Περιστερίου.

Ο Μπράουν είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για τα αθλητικά προσόντα του, έχει γνώση της ελληνικής πραγματικότητας και ο Πεδουλάκης βλέπει σε αυτόν μια… επένδυση για το παρόν και το μέλλον. Στα θετικά του Μπράουν η σωματική διάπλασή του, καθώς μπορεί να παίξει σπουδαία άμυνα και στο κομμάτι αυτό… διέπρεψε στη σειρά των ημιτελικών κόντρα στην ΑΕΚ.

Επιπλέον, ο 28χρονος γκαρντ-φόργουορντ διαθέτει αξιόπιστο σουτ τριών πόντων (σούταρε με 34,7% στο πρωτάθλημα κατά μέσο όρο) , ενώ πέρα από την αθλητικότητά του, είναι παίκτης που έχει μεγάλο κίνητρο για να δείξει πράγματα και να βοηθήσει το «τριφύλλι».

Με την προσθήκη του Μπράουν ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να βάλει έναν παίκτη που θα είναι back up του Ιωάννη Παπαπέτρου στη θέση «3» και ταυτόχρονα θα μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην «πράσινη» περιφέρεια, πλαισιώνοντας τον Τζίμερ Φριντέτ, σε Ελλάδα και Euroleague.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments