Αθλητισμός

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Έχω λευχαιμία και θα νικήσω» (vid)

Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Έχω λευχαιμία και θα νικήσω» (vid)
Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Συγκλονίζει ο Σέρβος προπονητής και σπουδαίος πρώην ποδοσφαιριστής με όσα λέει για τη λευχαιμία και τη μάχη που θα δώσει.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πάσχει από λευχαιμία, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: οι αναλύσεις έδειξαν ότι υπάρχει κάτι μη κανονικό. Όταν μου το είπαν ήταν σαν να δέχθηκα γροθιά, ήμουν δύο μέρες στο δωμάτιο κι έκλαιγα», δήλωσε ο Μιχαΐλοβιτς, ο προπονητής της Μπολόνια.

«Ποτέ δεν παίζω για να μη χάσω, αλλιώς θα χάσω: αυτό κάνω στο ποδόσφαιρο, αυτό κάνω και στη ζωή. Θα πολεμήσω τη λευχαιμία, και θα το κάνω για τη γυναίκα μου, για την οικογένειά μου, για εκείνους που με αγαπούν».

Φανερά συγκινημένος, ο Σέρβος τεχνικός πρόσθεσε: «Είναι μια επιθετική μορφή, μπορεί να θεραπευτεί και θα τη νικήσω, αλλά έχω ανάγκη τη βοήθεια όλων εκείνων που με αγαπούν».

«Ο Μιχαΐλοβιτς θα είναι σε θέση και πρέπει να συνεχίσει τις δραστηριότητές του, αν και θα υπάρξουν στιγμές που θα απομακρυνθεί από την ομάδα για τις θεραπείες. Μιλάμε για μία ασθένεια την οποία μπορείς να πολεμήσεις και να νικήσεις, και να τη νικήσεις ακόμη και σε σύντομο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο γιατρός Τζάνι Νάνι για την περίπτωση.

«Η θεραπεία θα ξεκινήσει την Τρίτη. Δεν μπορούμε να πούμε πόσο θα διαρκέσει, γνωρίζουμε τη διάγνωση αλλά όχι τον τύπο της λευχαιμίας», πρόσθεσε.

Ο θάνατος του πατέρα του

Ο Μιχαΐλοβιτς έχασε τον πατέρα του από καρκίνο και, γι’ αυτό τον λόγο, κάνει κάθε χρόνο εξετάσεις. Στις 28 Φεβρουαρίου, οι εξετάσεις ήταν πεντακάθαρες και ο Σέρβος συνέχισε να προπονεί κανονικά, να αθλείται και να μην έχει κανένα πρόβλημα.

Οι τελευταίες εξετάσεις, όμως, στις 27 Μαΐου, έδειξαν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, το οποίο πάντως δεν θα τον εμποδίσει από το να συνεχίσει να προπονεί την Μπολόνια, όπως εξήγησε και ο γιατρός της ιταλικής ομάδας, Τζιάνι Νάνι.

«Είναι μια ασθένεια που μπορεί να καταπολεμηθεί και θα του επιτρέπει να εργάζεται. Θα μπορεί να βρίσκεται κανονικά με την ομάδα, με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα είναι μακριά της. Οι σύγχρονες θεραπείες είναι αποτελεσματικές» είπε σχετικά ο Νάνι, με τον τεχνικό διευθυντή του ιταλικού συλλόγου, Βάλτερ Σαμπατίνι, να τονίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι «ο Σίνισα θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής μας. Θα νικήσει σε αυτή την μάχη».

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μιχαΐλοβιτς:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments