Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (14/7/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή (14/7/19)
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (14/7/19)

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Κυριακή (14/7/19). Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Από τον Καρκίνο που βρίσκεται ο πλανήτης της αισιοδοξίας, ρίχνει φως στα θέματα του σπιτιού σας, της οικογένειας και της ασφάλειας! Ο Ήλιος θα σχηματίσει μια αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Η συνάντησή τους τον Ιανουάριο αποτέλεσε την έναρξη μιας καινούργιας φάσης, που τώρα φτάνει στην κορύφωσή της και όλα θα βρουν τη θέση τους! Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Τοξότη σε κενό πορείας. Το σύμπαν σας δίνει μια ανάπαυλα για να ασχοληθείτε με ό,τι ευχάριστο και αίσιο θέλετε. Αργότερα το φεγγάρι θα περάσει στον Αιγόκερω και θα είναι η ώρα να επιστρέψετε στη σοβαρότητα!

Την Κυριακή θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, στην εμφάνισή σας: Για αθλητικές δραστηριότητες, για τον προγραμματισμό προσωπικών σας σχεδίων ή για ξεκούραση. Σήμερα δείξτε μεγαλύτερη προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας και σε όσους έχουν ανάγκη. Την Κυριακή μπορεί να προσελκύσει την προσοχή σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, κάποιο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με μια γυναίκα. Θα δείτε ένα όνειρο που σχετίζεται με μια γυναίκα και θα κρύβει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για εσάς, αρκεί να το καταλάβετε. Σήμερα οι γυναίκες θα είναι ιδιαίτερα ενεργές σε γεγονότα στο σπίτι τους και στην κοινωνία που ζουν.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα έχετε δεσμεύσεις που θα σχετίζονται με άτομα της οικογένειας ή φίλους σας που είναι ξεχωριστοί για εσάς. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα γεγονός ή μια εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα. Θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες. Πιθανόν να δείτε κάποια περίεργα όνειρα που σχετίζονται με ανθρώπους που έχουν αποβιώσει.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Κυριακή θα έχετε συναντήσεις ή συζητήσεις με κάποιον από άλλη πόλη ή χωριό. Σήμερα να περιμένετε καλά νέα που θα αφορούν τους συγγενείς σας. Στην ερωτική σας ζωή θα βιώσετε απρόβλεπτες εμπειρίες. Μην ζήσετε με την ελπίδα ενός παλιού έρωτα αλλά αναζητήστε έναν καινούργιο.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Κυριακή θα έχετε κάνει από πριν σχέδια ή δεσμεύσεις. Θα σχετίζονται με οικιακά προβλήματα, επισκευές, βελτιώσεις και πολλά άλλα. Αν η σημερινή μέρα ακολουθήσει τη φυσική πορεία των πραγμάτων, θα πρέπει να κυλήσει ευχάριστα. Οι στιγμές άγχους σήμερα θα οφείλονται στις συναισθηματικές αποφάσεις σας. Να είστε σοφοί και λογικοί!

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Κυριακή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες των γεγονότων της περασμένης εβδομάδας. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει κάποιες σημαντικές συνομιλίες ή αποφάσεις στην οικογένειά σας. Οι οικονομικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν όπως περιμένετε. Κάποιο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με την οικογένειά σας θα απαιτήσει την προσοχή και το χρόνο σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε Eπίσης