Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (14/7/19)

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή (14/7/19)
Ζώδια και επανασύνδεση: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλες και όλους για την Κυριακή (14/7/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (14/7/19). Διαβάζετε πάντα και το προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας.

  • Κριός

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να αξιοποιήσετε τη γοητεία σας προκειμένου να πάρετε αυτό που θέλετε. Λίγο άκακο φλερτ θα σας πάει μακριά. Χαμογελάστε, γελάστε και αφήστε τη γλώσσα του σώματός σας να δώσει θετικά μηνύματα.

  • Ταύρος

Το κλειδί για μια ευτυχισμένη ζωή είναι να βρείτε τον τρόπο να κρατήσετε τις ισορροπίες και να ευημερήσετε. Η επαγγελματική σας ζωή δεν θα πρέπει να υπερκαλύπτει την προσωπική σας ή το ανάποδο. Πειραματιστείτε με διάφορους τρόπους για να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και τη διασκέδαση. Κάντε συμβιβασμούς όπου χρειάζεται.

  • Δίδυμοι

Η δημιουργική σκέψη μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την απάντηση σε ένα δίλημμα της ερωτικής σας ζωής. Ζητήστε από τους φίλους σας να προσφέρουν τις ιδέες τους για το πώς μπορείτε να επανακάμψετε στον ερωτικό τομέα. Μην απορρίψετε καμιά ιδέα ανεξάρτητα από το πόσο παράλογη θα σας φανεί αρχικά.

  • Καρκίνος

Σήμερα θα μπορούσε να σας φανεί χρήσιμη μια ιδέα για μια δημιουργική συνεργασία. Αντί να επιλύσετε ένα πρόβλημα μόνοι σας ζητήστε βοήθεια από τους κατάλληλους ανθρώπους. Και που ξέρετε! Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α που να θέλει να έρθετε σε στενότερη επαφή.

  • Λέων

Σήμερα μοιραστείτε τα βαθύτερα συναισθήματα που τρέφετε για κάποιον/α με έναν στενό σας φίλο. Μερικές φορές είναι πιο εύκολο να εκμυστηρευτείτε τα συναισθήματα σας σε κάποιο φίλο που μπορεί να σας δώσει μια συμβουλή για το πώς θα προχωρήσετε. Χρειάζεστε λίγη θετική ανατροφοδότηση.

  • Παρθένος

Σήμερα η αναποφασιστικότητά σας μπορεί να αποθαρρύνει κάποιον/α πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Το να αισθάνεστε αβεβαιότητα όταν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είναι φυσικό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να το παρακάνετε. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά στο μυαλό σας και μετά εκφράστε δυνατά την απόφαση που πήρατε.

  • Ζυγός

Σκεφτείτε σαν σέρφερ όταν βρίσκεστε στην ταραγμένη θάλασσα των ραντεβού: αντί να κολυμπήσετε κόντρα στο ρεύμα, καβαλήστε το κύμα. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να αντισταθείτε στην άμπωτη και την πλημμυρίδα των σχέσεων, τόσο λιγότερο θα διασκεδάζετε. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται.

  • Σκορπιός

Ο έρωτας δεν είναι πάντα ακαριαίος. Χρειάζεται προσπάθεια και επιμονή. Η γνωριμία με κάποιο καινούργιο πρόσωπο μπορεί να είναι συναρπαστική εμπειρία αλλά μπορεί επίσης να γίνει απογοητευτική αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θέλετε. Να έχετε υπομονή.

  • Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε ιδιαίτερα αγαπητοί από τους φίλους σας. Είτε σας στέλνουν διάφορα αστεία e-mail ή σας κάνουν ένα τηλεφώνημα για να ανταλλάξετε τα νέα της ημέρας, οι φίλοι σας σας δείχνουν το ενδιαφέρον τους με όλους τους τρόπους.

  • Αιγόκερως

Προσθέστε λίγη κουλτούρα στην καθημερινή σας ρουτίνα, κάνοντας μια εικονική περιήγηση στο αγαπημένο σας μουσείο. Να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε όμορφοι εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Δεν μπορείτε να προσφέρετε τίποτα στην αδερφή-ψυχή σας αν δεν έχετε πνευματικά ενδιαφέροντα.

  • Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να συνδεθείτε με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Παρόλο που δεν είναι του χαρακτήρα σας να αποκαλύπτετε τις βαθύτερες σκέψεις σας σε άλλους, αν υιοθετήσετε μια πιο ανοιχτή συμπεριφορά θα γίνετε πιο προσιτοί. Χαμογελάστε και δείξτε τη φιλική σας πλευρά.

  • Ιχθύες

Το να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε αυτόν/αυτήν που θέλετε να είστε και σε αυτόν/αυτήν που είστε στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο δύσκολο αρκεί να παραμείνετε ρεαλιστές. Βάλτε προσωπικούς στόχους που να μπορούν να επιτευχθούν. Είναι αξιέπαινο να προσπαθείτε κάθε φορά να βελτιώσετε τον εαυτό σας αλλά μην το παρακάνετε απαιτώντας την τελειότητα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments