Αθλητισμός

Γιουνούς Σανκαρέ: Το… παλεύει ο Ολυμπιακός

Γιουνούς Σανκαρέ: Το… παλεύει ο Ολυμπιακός
Γιουνούς Σανκαρέ: Ο Ολυμπιακός παραμένει στο "κόλπο" για τον Σενεγαλέζο μέσο.

Γιουνούς Σανκαρέ: Ο 29χρονος διεθνής μέσος της Μπορντό είναι μία υπόθεση ιδιαίτερα δύσκολη για την οποία όμως ο Ολυμπιακός έχει κάνει την επαφή του, επιχειρώντας να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν βγάλει από την μεταγραφική τους λίστα τον Σενεγαλέζο μέσο ο οποίος, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Από την πλευρά του, ο 30χρονος άσος έχει απαιτήσεις 800 χιλιάδων για το συμβόλαιό του.

Ο 29χρονος Γιουνούς Σανκαρέ είναι κυρίως οκτάρι αλλά μπορεί να παίξει και εξάρι αλλά και έξω αριστερά στον άξονα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφές για την περίπτωσή του, που μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς εκτός των άλλων έχει συμβόλαιο με την Μπορντό έως το 2021 και ενώ τον θέλουν αρκετές ομάδες.

Ο Σανκαρέ, που έχει και γαλλικό διαβατήριο, πέρυσι έκανε σεζόν με 33 ματς και 4 γκολ με 5 ασίστ. Οι Πειραιώτες φέρονται διατεθειμένοι πάντως να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητές του για τον έμπειρο χαφ.

Στον Ολυμπιακό πάντως ένα ποσό των δύο εκατομμυρίων, όπως αναφέρεται στον “Κόκκινο Πρωταθλητή”, είναι υπερβολικό για την αγορά ενός παίκτη χωρίς μεταπωλητική αξία και για συμπληρωματικό ρόλο 8αριού μαζί με τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ιδανική θα ήταν η απόκτηση του έτερου Γαλλοτραφή μέσου Μπενασέρ, με καθεστώς δανεισμού από την Μονακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments