Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Αρνήθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ

Ματέο Γκαρσία: Αρνήθηκε πρόταση από τον ΠΑΟΚ
Ματέο Γκαρσία: Τι αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Αργεντινό εξτρέμ και τον ΠΑΟΚ.

Ματέο Γκαρσία: Δεν έχουν σταματήσει ούτε… στιγμή τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος την περασμένη σεζόν “έβγαλε μάτια” στο Κλεάνθης Βικελίδης, φορώντας τη φανέλα του Άρη. Ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τη Λας Πάλμας, κάτι που ουσιαστικά έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των μεγάλων της Ελλάδας. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ φέρεται να έχουν στο στόχαστρό τους τον παίκτη. Μάλιστα, δημοσίευμα από την Ισπανία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ όχι απλά θέλει τον Γκαρσία, αλλά του έκανε και πρόταση για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Συγκεκριμένα, η «Provincia» αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα πως ΠΑΟΚ και Dc United είναι δύο από τις ομάδες που έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Γκαρσία, δίχως όμως αποτέλεσμα. Από την άλλη μεριά, τόσο ο Γιώργος Σαββίδης, όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν διαψεύσει πως έχει υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον για τον Αργεντινό, ωστόσο η ισπανική εφημερίδα επιμένει στους ισχυρισμούς της. Όσον αφορά την ομάδα του MLS, δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση στη Λας Πάλμας αλλά παρουσιάζεται σαν η τελευταία προσθήκη στη λίστα των ενδιαφερόμενων ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ και ο Σετσίνι

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να αναζητεί παίκτες για την ενίσχυσή του, με τον Άμπελ Φερέιρα να έχει κάνει συγκεκριμένες εισηγήσεις. Ωστόσο, δημοσίευμα από την Ισπανία εμπλέκει τον ΠΑΟΚ σε μεταγραφικό σενάριο και για τον 22χρονο μέσο της Μάλαγα Εμανουέλ Σετσίνι. Όνομα που έως τώρα δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Ο Αργεντινός με το ιταλικό διαβατήριο βρίσκεται στους παίκτες υπό παραχώρηση από την ισπανική ομάδα και οι πρωταθλητές Ελλάδος ενδιαφέρονται πιο ζεστά από κάθε άλλο σύλλογο για την απόκτηση του παίκτη σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Πέρσι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής σημείωσε 15 συμμετοχές στην Ατλέτικο Μπάνφιλντ, στην οποία αγωνιζόταν δανεικός. Η Μάλαγα είχε δώσει το καλοκαίρι του 2017 4,7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και όπως τονίζουν οι Ισπανοί ζητούμενο είναι κάποια από τα χρήματα αυτά να επιστρέψουν πίσω στα ταμεία της ομάδας.

Στο δημοσίευμα από την Ισπανία τονίζεται πως ο παίκτης έχει προταθεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες… Ο ΠΑΟΚ είναι γνωστό πως ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής και ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει πολλά από τα στοιχεία, που αναζητούν στον Δικέφαλο ενώ είναι και νεαρός με προοπτική για το μέλλον, σκεπτικό, που έχουν οι άνθρωποι των «ασπρόμαυρων» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments