Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κατέθεσε 8 ευρώ στο PAO Alive – Η αντίδραση Γιαννακόπουλου (pic)

Ολυμπιακός: Κατέθεσε 8 ευρώ στο PAO Alive – Η αντίδραση Γιαννακόπουλου (pic)
Ολυμπιακός: Η απάντηση των "ερυθρολεύκων" στην ανακοίνωση - πικάρισμα του Παναθηναϊκού αλλά και η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ολυμπιακός: “Μαίνεται” η “μάχη” των ανακοινώσεων μεταξύ των δύο “αιωνίων”. Από το μεσημέρι της Δευτέρας, η νέα κόντρα “άναψε”, με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να αναρτά ανακοίνωση – πικάρισμα προς τους “ερυθρόλευκους”, κάνοντας προσφορά στους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας. Λίγο αργότερα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε με το ίδιο πρόσημο, αναρτώντας αποδεικτικό κατάθεσης οκτώ ευρώ για το πρότζεκτ PAO Alive. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι: Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League-όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός– προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.”

Η απάντηση του Ολυμπιακού

“Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive» THE DAY – 1/7/2020″, ανέφερε το τιτίβισμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, που παρουσίασε το αποδεικτικό ενίσχυσης του πρότζεκτ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού, με κατάθεση του ποσού των οκτώ ευρώ.

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (ο οποίος είδε τον Τζίμερ Φριντέτ να του στέλνει υπογεγραμμένο συμβόλαιο τα ξημερώματα της Δευτέρας) ήταν άμεση και ήρθε λίγη ώρα μετά τη δημοσίευση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο Twitter. Μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού συμβούλεψε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός να δώσουν τα 8 ευρώ στη ΔΕΗ ή τον Μιλουτίνοφ. «Δεν τα δίνετε καλύτερα στον Μιλουτίνοφ ή στη ΔΕΗ«, έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στο instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments