Αθλητισμός

Τζίμερ Φριντέτ: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό – Το ανακοίνωσε ο ίδιος

Τζίμερ Φριντέτ: Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό – Το ανακοίνωσε ο ίδιος
Τζίμερ Φριντέτ: Η... βόμβα του καλοκαιριού έσκασε. Ο Αμερικανός ανακοίνωσε στο Instagram πως έρχεται Ελλάδα και λίγο αργότερα ακολούθησε ο Γιαννακόπουλος.

Τζίμερ Φριντέτ: Η μεγάλη κίνηση του Παναθηναϊκού ολοκληρώνεται. Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, οι νταμπλούχοι Ελλάδας έφτασαν σε οριστική συμφωνία με τον Τζίμερ Φριντέτ και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για το σπουδαίο deal!

Η γυναίκα του 30χρονου γκαρντ, Ουίτνει, ανέβασε story στο Instagram και κάλεσε τους φίλους της να ρωτήσουν ό,τι θέλουν το ζεύγος.

Φυσικά, το… μέλλον του Τζίμερ κυριάρχησε και ο άλλοτε σταρ του πρωταθλήματος της Κίνας απάντησε ξεκάθαρα: «Την επόμενη σεζόν θα πάμε στην Αθήνα και στην Ελλάδα!».

Το ανακοίνωσε και ο Γιαννακόπουλος

Λίγη ώρα μετά το ποστάρισμα της γυναίκας του Φριντέτ ήταν η σειρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει… ανακοινώσει. Μέσα από το Instagram, o ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού επί της ουσίας ανακοίνωσε τη μεταγραφή.

Πόσταρε φωτογραφία του Αμερικανού με τριφύλλι και έγραψε “For three” μιας και ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν “σεσημασμένο” σουτέρ τριών πόντων και έναν σπουδαίο σκόρερ.

Δείτε το ποστάρισμα του Γιαννακόπουλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments