Ελλάδα

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε δάσος στην Ανατολική Μάνη

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά σε δάσος στην Ανατολική Μάνη
Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή Μαραθέα στην Ανατολική Μάνη. Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά ξέσπασε σε δάσος στην περιοχή Μαραθέα της Ανατολικής Μάνης, όπως ανέφερε η ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Η αντίδραση της υπηρεσίας ήταν άμεση, καθώς έστειλε 12 πυροσβεστικά οχήματα με 24 άνδρες και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος για να σβήσει τη φωτιά. Παράλληλα, στο σημείο επιχειρεί ελικόπτερο, πραγματοποιώντας ρίψεις νερού.

περισσότερα σε λίγο…

Φωτιά και στον Ασπρόπυργο

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση στον Ασπρόπυργο Αττικής. Η πυροσβεστική κινητοποιήθηκε άμεσα, στέλνοντας 24 πυροσβέστες και 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και ένα ελικόπτερο.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα με μηχανοκίνητο τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.), καθώς και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 1 Ε/Π», αναφέρεται στην ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Twitter. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Υπηρεσίας, η φωτιά καίει δασική έκταση στην οδό Αγίας Σοφίας.

Φωτιά είχε ξεσπάσει και την Παρασκευή (12/7/19) στον Ασπρόπυργο σε αγροτοδασική έκταση, η οποία τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Η φωτιά εντοπιζόταν μεταξύ προαστιακού και καναλιού Μόρνου. Έκαψε κυρίως χαμηλή βλάστηση και ορισμένη έκταση με πεύκα, ενώ υπήρχαν διάσπαρτες επιχειρήσεις στην περιοχή, ωστόσο δεν κινδύνευσαν άμεσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments