Ελλάδα

Ζάκυνθος: “Με πλήγωσαν τα βιώματα που είχα από τον πατέρα μου”, δήλωσε ο πατροκτόνος

Ζάκυνθος: “Με πλήγωσαν τα βιώματα που είχα από τον πατέρα μου”, δήλωσε ο πατροκτόνος
Ζάκυνθος: Ο πατροκτόνος τόνισε μετά την αποφυλάκιση του πως πληγώθηκε από τα βιώματα που είχε από τον πατέρα του, ενώ επισήμανε πως δεν θυμάται τίποτα από την ημέρα του εγκλήματος.

Ζάκυνθος: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω στο σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική Δικαιοσύνη που είδε την αλήθεια και μου έδωσε τη δεύτερη ευκαιρία», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση του λίγο μετά τις 18:00, τη Δευτέρα, από τις φυλακές Κάτω Αχαΐας ο 27χρονος Αλέξης, που πριν από ένα χρόνο σκότωσε τον πατέρα του. «Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω, να μη γινόταν ποτέ αυτό… και ξέρω πως μέχρι να πεθάνω θα μετανιώνω μέχρι την τελευταία στιγμή» συνέχισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Στο άκουσμα της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Πατρών αργά το βράδυ της Παρασκευής (12/7) ο 27χρονος δράστης αλλά και τα αδέρφια του μαζί με τη μητέρα τους ξέσπασαν σε κλάματα χαράς, για μια απόφαση που ουσιαστικά τον βγάζει από τη φυλακή. Το δικαστήριο έκρινε τον δράστη ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά του αναγνώρισε τρία ελαφρυντικά. Το πρώτο είναι του πρότερου σύννομου βίου, το δεύτερο της ανάρμοστης και σκληρής συμπεριφοράς του θύματος και τρίτον της καλής συμπεριφοράς στο σωφρονιστικό κατάστημα μετά την πράξη μέχρι και σήμερα.

«Εμένα η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα, δυστυχώς»

Ο νεαρός πρόκειται να επιστρέψει στον τόπο όπου συνέβησαν όλα, στη Ζάκυνθο. Ο ίδιος ανέφερε πως στο διάστημα αυτών των 13 μηνών που βρέθηκε στη φυλακή σκέφτονταν μόνο την αποφυλάκιση του, αλλά και το πότε θα επιστρέψει στην οικογένεια του. «Εμένα η ζωή μου είχε καταστραφεί από τη μέρα που γεννήθηκα, δυστυχώς. Με πλήγωσαν όλα αυτά τα βιώματα που είχα από τον ίδιο μου τον πατέρα» εξήγησε. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν θυμάται τίποτα από την ημέρα του εγκλήματος.

«Δεν ήμουν εγώ, όπως είπα και στο δικαστήριο. Ήταν ο πόνος, ο θυμός και η οργή ενός μικρού παιδιού, ενός βασανισμένου παιδιού». Όσο για το αν έχει να θυμάται κάτι καλό από τον πατέρα του, απάντησε: «Δεν θα θυμάμαι τίποτα από τον πατέρα μου, δεν υπάρχει κάτι καλό, δεν ένιωσα τίποτα καλό. Δεν ένιωσα την αγάπη του δυστυχώς, οπότε δεν έχω να θυμάμαι και κάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments