Πως Να

Μηχανογραφικό 2019: Δείτε πώς να το καταθέσετε – Πότε λήγει η προθεσμία σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Μηχανογραφικό 2019: Δείτε πώς να το καταθέσετε – Πότε λήγει η προθεσμία σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Μηχανογραφικό 2019: Μέχρι πότε ισχύει η προθεσμία υποβολής του για τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ.

Μηχανογραφικό 2019: Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο έχουν διορία μέχρι και την Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019. Για να καταβάλετε το μηχανογραφικό, χρειάζεται να μπείτε με τον προσωπικό κωδικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, και εκεί καλείστε να “κλειδώσετε” τις επιλογές σας στο τελικό μηχανογραφικό σας (επιλέγοντας «οριστικοποίηση»).

Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους. Τονίζεται, ότι μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Μηχανογραφικό 2019: Η επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας

Η προθεσμία υποβολής για το μηχανογραφικό 2019 για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ παρατείνεται ως και την Τετάρτη 17-7-2019. Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 15-7-2019 όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας θα είναι ανοικτά (ώρες σχολείων), προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους υποψηφίους για το μηχανογραφικό δελτίο. Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι οριστική και μετά την παρέλευσή της δεν θα γίνει δεκτή καμία αλλαγή στα μηχανογραφικά δελτία. Η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών δελτίων.

Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, θα έχουν πλέον πρόσβαση στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, μόνο για να βλέπουν την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου, το οποίο φέρει αριθμό πρωτοκόλλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments