Πολιτική

Νότης Μηταράκης: Απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ατάκα για τις κατσαρίδες (pics)

Νότης Μηταράκης: Απαντήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ατάκα για τις κατσαρίδες (pics)
Νότης Μηταράκης: Η Σία Αναγνωστοπούλου και ο Τάσος Πετρόπουλος απάντησαν στους ισχυρισμούς του νέου υφυπουργού Εργασίας.

Νότης Μηταράκης: Ο νέος υφυπουργός Εργασίας βρέθηκε στο επίκεντρο έπειτα από την αποκάλυψη που έκανε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, για την κατάσταση που βρήκε στο υπουργείο όταν παρέλαβε. Η ατάκα του για τις φωλιές με τις κατσαρίδες “έπαιξε” σε όλα τα ΜΜΕ, ενώ δεν αποφεύχθηκαν οι απαντήσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο κ. Μηταράκης είχε αναφέρει τα εξής στην εκπομπή του Γ. Αυτιά: “Βρήκα ένα άδειο γραφείο με δύο φωλιές κατσαρίδες, κάναμε απολύμανση τώρα και βλέπουμε”.

Ο πρώην υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσος Πετρόπουλος, μίλησε στον “αέρα” του Real FM για το θέμα, κάνοντας χιούμορ: “Ήταν δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες. Όλα αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης “εγώ τη σκότωσα, εγώ τη σκότωσα”. Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα. Η άλλη προφανώς ακολούθησε γιατί ήταν φίλη. Δολιοφθορά για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, αν και δίχως χιούμορ, κινήθηκε και η τοποθέτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου. Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ο κ. Μηταράκης βρήκε φωλιές κατσαρίδας στο γραφείο του. Εμείς βρήκαμε γυψοσανίδες που κρύβανε σκάνδαλα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα στους αναρχομαδούρους και τους άριστους. Εμείς οι άπλυτοι αφήσαμε κατσαρίδες, τα καθαρά παιδιά άφησαν γυψοσανίδες. Η καθαριότητα και η τάξη είναι η μισή αρχοντιά, η άλλη μισή είναι η υποκρισία.  Καλύτερα όμως να κυνηγάτε κατσαρίδες κ. Μηταράκη μου, παρά να σκάβετε για να βρείτε τα κλεμμένα του δημοσίου”.

Η δήλωση του Νότη Μηταράκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments