Αθλητισμός

Βαγγέλης Μάντζαρης: Ο Μπλατ αποφασίζει το αν θα φύγει ή όχι από τον Ολυμπιακό

Βαγγέλης Μάντζαρης: Ο Μπλατ αποφασίζει το αν θα φύγει ή όχι από τον Ολυμπιακό
Βαγγέλης Μάντζαρης: Ο Ντείβιντ Μπλατ κρατάει στα χέρια του το μέλλον του Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό, με τον Αμερικανοϊσραηλινό τεχνικό να καλείται να αποφασίσει αν θέλει ή όχι τον Μάντζαρη στο ρόστερ.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Το μέλλον του Έλληνα γκαρντ στον Ολυμπιακό μόνο ως σίγουρο δεν παρουσιάζεται εδώ και αρκετές ημέρες, παρά το γεγονός ότι έχει κλειστό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες μέχρι το 2020. Ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι, στο οποίο και αγωνίζεται ανελλιπώς από 2011, έχοντας «δεθεί» αρκετά με την ομάδα όντας βασικό και ενεργό μέλος των επιτυχιών της ομάδας, συμμετέχοντας τόσο στους τίτλους, όσο και στις συνεχόμενες συμμετοχές στα Φάιναλ Φορ της Euroleague. Ωστόσο, η απόφαση της παραμονής του στον Ολυμπιακό ή της αποχώρησης του βρίσκεται εξ ολοκλήρου στα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ.

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «Gazzetta.gr» είχαν ενημερώσει πριν από δύο εβδομάδες τον Έλληνα γκαρντ ότι δεν είχαν αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του και του είπαν να ψάξει να βρει προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ήδη, η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη έχει κινηθεί για την περίπτωση του, προσφέροντα του συμβόλαιο με 600.000 ευρώ ετήσιες απολαβές.

Μάλιστα, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, ο ατζέντης του παίκτη κοινοποίησε την πρόταση αυτή και στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν ένα ποσό για να λυθεί το συμβόλαιο του Μάντζαρη, αλλά δεν βρέθηκε κάποια λύση και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συζητήσουν από κοντά.

Ο Νίκος Λώτσος, μάνατζερ του Έλληνα γκαρντ, βρέθηκε στην Μπολόνια για να τα διαδικαστικά του Μίλος Τεόντοσιτς και έκτοτε δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επικοινωνία ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη κι εκείνη του Ολυμπιακού. Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μέχρι στιγμής δύο λύσεις στο μυαλό τους. Η μια είναι να του προταθεί μία αναπροσαρμογή συμβολαίου, με… ψαλίδι στις απολαβές του παίκτη (ενδεχομένως και με μία επέκταση με χαμηλότερο κασέ), ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Βαγγέλης Μάντζαρης: Στα χέρια του Μπλατ το… μέλλον του Μάντζαρη

Από την άλλη ένα σενάριο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες είναι το να «σπάσει» το συμβόλαιο του παίκτη, πληρώνοντας του μια μικρή αποζημίωση για να τον αφήσει ελεύθερο. Η απόφαση τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στα χέρια του Ντέιβιντ Μπλατ. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός δεν «καίγεται» ιδιαίτερα να κρατήσει τον Έλληνα γκαρντ, κάτι που φάνηκε από τον μικρό χρόνο συμμετοχής που του έδωσε την περσινή σεζόν.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αυτή είναι η επιθυμία του, αλλά θέλει να ξέρει μέσα στις επόμενες μέρες, για τις ξεκάθαρες προθέσεις των Πειραιωτών προς εκείνον, καθώς μέχρι στιγμής επικρατεί σιγή ιχθύος… Να τονίσουμε πως ο παίκτης έχει ήδη δεχθεί μείωση στις απολαβές του από πέρσι, κάτι που το αποδέχθηκε δίχως αντίρρηση, δείχνοντας κατανόηση και σεβασμό στις δυσκολίες της ομάδας που προέκυψαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments