Αθλητισμός

Δημήτρης Κολοβός: Τον στέλνουν στον Ατρόμητο

Δημήτρης Κολοβός: Τον στέλνουν στον Ατρόμητο
Δημήτρης Κολοβός: Φεύγει από την Ομόνοια και σύμφωνα με κυπριακά και ελληνικά ΜΜΕ φαβορί είναι ο Ατρόμητος.

Δημήτρης Κολοβός: Φεύγει από την Κύπρο και την Ομόνοια και ο πρώτος στόχος του Έλληνα διεθνή είναι η επιστροφή στην Ελλάδα. Ωστόσο παραμένει άγνωστο σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν από χθες τα κυπριακά ΜΜΕ, ο Δημήτρης Κολοβός δεν ακολούθησε την αποστολή της Ομόνοιας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και έχει ζητήσει να αποχωρήσει. Με τον σύλλογο να περιμένει πρόταση για την παραχώρησή του, που δεν ξεπερνά τα 150.000 ευρώ

Στην Κύπρο αναφέρουν ότι μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του είναι ο Ατρόμητος, λόγω και της παρουσίας του Γιάννη Αναστασίου εκεί, αφού οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν. Ο διεθνής εξτρέμ είχε απασχολήσει και προ ημερών, με την εφημερίδα «Live Sport» να επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα.

Ωστόσο χθες αργά το βράδυ από το περιβάλλον του Ατρόμητου δεν επιβεβαίωναν πως εκείνοι… κρύβονται πίσω από την περίπτωση του Έλληνα μεσοεπιθετικού. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν, μιας και δεν αποκλείεται όλο αυτό να είναι ένα παιχνίδι τακτικής.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κολοβός είχε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 7 γκολ και 1 ασίστ.

Από ‘κει και πέρα, στον Ατρόμητο εξακολουθούν να ψάχνουν έναν αριστερό μπακ που θα έρθει να πλαισιώσει τον Δημήτρη Κατράνη. Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο Περιστέρι είναι του Ματίας Οριούλα, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης. Πριν από μερικές μέρες ζήτησε να αποχωρήσει από τους «κυανόλευκους», οι οποίοι δεν επιθυμούν να τον κρατήσουν με το ζόρι.

Ο 27χρονος Αργεντινός έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ντεπορτίβο Μορόν, Εστουντιάντες, Κίλμες, Τίγκρε κα Τεμπερλέι, με τον Απόλλωνα να αποτελεί την πρώτη του ευρωπαϊκή ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments