Αθλητισμός

Έργκους Κάτσε: Φήμες για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα

Έργκους Κάτσε: Φήμες για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα
Έργκους Κάτσε: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αλβανός χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο της Φιορεντίνα.

Έργκους Κάτσε: Ο Αλβανός χαφ αποτελούσε ένα από τα μεγάλα αστέρια του ΠΑΟΚ πριν από λίγα χρόνια. Πολλοί περίμεναν ότι θα έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού. Το 2016 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Βικτόρια Πλζεν, αλλά η ομάδα της Τσεχίας δεν κινήθηκε για την αγορά του. Ο έμπειρος μέσος επέστρεψε στον “δικέφαλο του βορά” γνωρίζοντας ότι δεν υπολογίζεται για βασικός.

Τον Ιανουάριο του 2018 ο Έργκους Κάτσε παραχωρήθηκε ξανά με τη μορφή δανεισμού, αυτή τη φορά στον Παναθηναϊκό. Με την φανέλα των “πράσινων” κατάφερε να κάνει το μεγάλο comeback στην καριέρα του. Οι εμφανίσεις του ήταν τόσο καλές που έκαναν τον Γιώργο Δώνη να επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε στο ρόστερ του τον παίκτη και αλλά και πάλι ήταν δανεικός.

Έργκους Κάτσε: Φήμες για μεταγραφή στην Φιορεντίνα

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και ο Κάτσε επέστρεψε και πάλι στον ΠΑΟΚ. Η έλευση νέου προπονητή σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ο Αλβανός πήρε κανονικά μέρος στην προετοιμασία των πρωταθλητών και αγωνίστηκε στο φιλικά παιχνίδια που έδωσε η ομάδα του. Ωστόσο το μέλλον του δεν είναι τόσο σίγουρο στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Shqiperia.ch» και αναπαράγουν ιταλικά Μ.Μ.Ε. ο μέσος του ΠΑΟΚ απασχολεί σοβαρά την Φιορεντίνα για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο της Ιταλικής ομάδας το 2012. Αναφέρεται μάλιστα, πως το μοναδικό εμπόδιο είναι ο Αμπέλ Φερέιρα που μπορεί να αποφασίσει την παραμονή του παίκτη στον ΠΑΟΚ. Αν γίνει αυτό, ο Κάτσε τότε μπορεί να έρθει στην Ιταλία τον Ιανουάριο του 2020.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments