Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Σημαντική προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας

Ολυμπιακός: Σημαντική προσθήκη στο τμήμα σκάουτινγκ της ακαδημίας
Ολυμπιακός: Οι "ερυθρόλευκοι" ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου σκάουτερ, Γιώργου Φαμέλη.

Ολυμπιακός: Οι “ερυθρόλευκοι” μπορεί να έχουν ρίξει το βάρος στις καλοκαιρινές προσθαφαιρέσεις ποδοσφαιριστών και να απασχολούνται ταυτοχρόνως σε πολλά μέτωπα ωστόσο δεν παύουν να μεριμνούν για την διατήρηση του υψηλού επιπέδου των ακαδημιών τους. Κάτι που φανερώθηκε από την τελευτάια προσθήκη του συλλόγου στο τμήμα σκάουτινγκ.

Ο Ολυμπιακός καλωσόρισε τη Δευτέρα στις τάξεις του τον έμπειρο σκάουτερ, Γιώργο Φαμέλη, ο οποίος είχε προσφέρει μεταξύ άλλων τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο αλλά και τον Αστέρα Βάρης. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του συλλόγου για την προσθήκη του Φαμέλη αναφέρει τα εξής:

«Η ενίσχυση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συνεχίζεται αδιάκοπα σε όλα τα επίπεδα!

Ο Γιώργος Φαμέλης ανήκει στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Ο πολύπειρος σκάουτερ, με τη μεγάλη εμπειρία στις νεαρές ηλικίες, θα ενισχύσει το τμήμα σκάουτινγκ των Ακαδημιών του συλλόγου μας, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Ο Γιώργος Φαμέλης, έρχεται στο Ρέντη, αφήνοντας το αντίστοιχο πόστο που είχε μέχρι πρότινος στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει εργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν τόσο στον Πανιώνιο (σκάουτερ) όσο και στον Αστέρα Βάρης (Γενικός Διευθυντής).

Ακόμα, έχει επιλεγεί ως συνεργάτης από τον Φερνάντο Σάντος, στο διάστημα της θητείας του Πορτογάλου προπονητή στην Εθνική Ελλάδας. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Απόλλωνα Αθηνών, Πανιώνιο και Παναιτωλικό.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments