Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για μεταγραφικό ντεμαράζ

ΠΑΟΚ: Ετοιμάζεται για μεταγραφικό ντεμαράζ
ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζεται πλέον να ολοκληρώσει τις περιπτώσεις δύο παικτών μέχρι το τέλος της εβδομάδας σε δύο θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση.

ΠΑΟΚ: Έτοιμος να ξεκινήσει ένα μεταγραφικό ντεμαράζ είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά», σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Sportime». Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την απόκτηση δύο παικτών, αφού απομένουν λεπτομέρειες για να «κλειδώσει» τη συμφωνία του με έναν χαφ και έναν αριστερό οπισθοφύλακα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε ήδη αρκετό χρόνο όσον αφορά τη μεταγραφική του ενίσχυση, λόγω της αποχώρησης του Ραζβάν Λουτσέσκου και της αντικατάστασης του από τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε άλλη μεταγραφική λίστα σε σχέση με τον προκάτοχο του και στον ΠΑΟΚ κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν στην Τούμπα ποδοσφαιριστές που ικανοποιούν τα «θέλω» του Άμπελ Φερέιρα.

Μάλιστα, οι κινήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν σταματούν εκεί, καθώς ήδη γίνονται προσπάθειες και για την απόκτηση ενός επιθετικού. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τις τελευταίες μέρες συνεχόμενες επαφές με τον Μάριο Μπράνκο και κατ’ επέκταση με την οικογένεια Σαββίδη για τα μεταγραφικά. Ο ίδιος είχε ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ και πλέον οι ιθύνοντες της ομάδας ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τα χτυπήματα τους. Εξάλλου, ο Φερέιρα από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει αριστερό μπακ και φυσικά χαφ. Η περίπτωση Παλίνια είναι ενδεικτική για το γεγονός ότι ο μεγαλομέτοχος είχε δώσει εντολή να γίνει ότι ζητήσει ο Φερέιρα.

Μοναδικός αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» φυσικά είναι ο χρόνος. Αυτό το γνωρίζουν στην Τούμπα και γι’ αυτό κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου να κλείσουν άμεσα και οι επόμενες μεταγραφές. Υπάρχουν, άλλωστε, τα προκριματικά για το Champions League. Τα ματς του τρίτου προκριματικού είναι στις 6-7 και 13-14 Αυγούστου.

Ερβίν Ονγκεντά: Δημοσιεύματα για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού και ετοιμάζει πρόταση για τετραετές συμβόλαιο. Αναφέρεται επίσης πως κίνηση είχε κάνει και η Γαλατασαράι για τον πρώην παίκτη της Παρί, της Τσβόλε και της Μούρθια.

Αν υπάρχει κάποια αλήθεια στο δημοσίευμα θα φανεί σύντομα, αν και τα στοιχεία του Ονγκεντά με 3 γκολ και 5 ασίστ πέρυσι με τη φανέλα της Μποτοσάνι δείχνουν πως δεν πρόκειται για κάποια ξεχωριστή περίπτωση. Φέτος πέτυχε γκολ στην πρεμιέρα του ρουμανικού πρωταθλήματος που άρχισε αυτή την εβδομάδα.

Το σενάριο των Γάλλων, ωστόσο, δεν είναι αληθοφανές αφού ο ΠΑΟΚ ψάχνει κλασικό στράικερ και όχι περιφερειακό. Ο Ονγκεντά αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Παρί Σεν Ζερμέν, καταγράφοντας και 16 συμμετοχές, με δύο γκολ και τρεις ασίστ με την πρώτη ομάδα των Παριζιάνων, προτού παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού σε, Μπαστιά Τσβόλε και Μούρθια. Η Μποτοσάνι απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή τον Γάλλο επιθετικό την περσινή σεζόν, με τον Ονγκεντά να καταγράφει 38 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ, αγωνιζόμενος ως περιφερειακός επιθετικός, αλλά και ως αριεστερός εξτρέμ. Ο βραχύσωμος (1,69) επιθετικός, έχει φορέσει την φανέλα όλων των μικρών ηλικιακών κλιμακίων των «τρικολόρ», φτάνοντας μέχρι την U21 της Γαλλίας, όπου κατέγραψε μόλις μια συμμετοχή το 2013.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments