Ελλάδα

Δολοφονία βιολόγου: Σοκαριστικά στοιχεία – Τη βίασε και την πέταξε στη σπηλιά

Δολοφονία βιολόγου: Σοκαριστικά στοιχεία – Τη βίασε και την πέταξε στη σπηλιά
Δολοφονία βιολόγου: Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 27χρονος δράστης φέρεται να βίασε και στη συνέχεια να σκότωσε την άτυχη Σούζαν Ίτον. Διαβάστε τις ανακοινώσεις και πως έφτασαν στα ίχνη του.

Δολοφονία βιολόγου: Σοκάρουν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου, Σούζαν Ίτον. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ειπωθεί, ο 27χρονος δράστης, που ήταν εξ αρχής ο βασικός ύποπτος, ομολόγησε το έγκλημά του.

Όπως είπε, την είδε να κινείται πεζή και έχοντας σεξουαλικό κίνητρο, τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του, προκειμένου να την ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια, έβαλε την άτυχη γυναίκα πορτμπαγκάζ και την μετέφερε στο καταφύγιο, όπου πιθανόν, τη βίασε. Οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την υπόθεση ανέφεραν ότι η σορός της φέρει σημάδια πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι επίσημες ανακοινώσεις είναι σε πλήρη εξέλιξη με τις αστυνομικές αρχές να εξηγούν το πώς έφτασαν στα ίχνη του κατ’ ομολογία δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Τη βίασε και την πέταξε

Όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά σήμερα από την αστυνομία, ο 27χρονος δράστης βίασε την 60χρονη γυναίκα στη σπηλιά που εντοπίστηκε νεκρή.

Πιο συγκεκριμένα, ο 27χρονος καθ’ομολογία δράστης, το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου, συνάντησε την 60χρονη πεζή κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει, την άφησε αναίσθητη, στη συνέχεια την έβαλε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του και την μετέφερε στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου την πέταξε αφού προηγουμένως τη βίασε.

Ο χρόνος θανάτου της άτυχης γυναίκας προσδιορίστηκε ως το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου και το κίνητρο της δολοφονίας ήταν όπως προκύπτει σεξουαλικό.

Πως έφτασε η αστυνομία στα ίχνη του

Καθοριστικά για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Suzanne Eaton και τη σύλληψη του 27χρονου Χανιώτη ήταν οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας αλλά κι ένα άγνωστο περιστατικό από το παρελθόν του καθ’ ομολογίαν δράστη, που ήρθε τώρα στην επιφάνεια.

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του 27χρονου να κινείται στην περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της Suzanne Eaton φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» που «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρει το Cretalive.

Αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις.

Οι αρχές οδηγήθηκαν, αρχικά, στην προσαγωγή του 27χρονου. Τότε, ο 27χρονος, γιος παπά και πατέρας δυο παιδιών, έπεσε στην πρώτη μεγάλη αντίφαση. Αν και το αυτοκίνητο του φέρεται να κινείται στην περιοχή την ημέρα της εξαφάνισης και δολοφονίας της Suzanne Eaton, εκείνος ισχυρίστηκε ότι είχε να επισκεφθεί την περιοχή περίπου ένα μήνα. Η απάντησή του αυτή «έδειξε» τους αστυνομικούς πως κάτι έκρυβε. Όταν πια οι αστυνομικοί έδειξαν στον 27χρονο πως είχαν στα χέρια τους στοιχεία που διέψευδαν τους ισχυρισμούς του, εκείνος αναγκάστηκε να ομολογήσει πως σκότωσε την άτυχη 60χρονη βιολόγο.

Διαβάστε Eπίσης