Διεθνή

Κρις Έβανς: Ο “Captain America” εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

Κρις Έβανς: Ο “Captain America” εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ
Κρις Έβανς: Ο γνωστός ηθοποιός έδειξε την αντιπάθεια του προς το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ.

Κρις Έβανς: Επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε ο ηθοποιός Κρις Έβανς, που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως «Captain America». Ο ηθοποιός σχολίασε τα ρατσιστικά σχόλια που έκανε ο Αμερικανός πρόεδρος μέσω Twitter κατά νομοθετών του Δημοκρατικού κόμματος. Την Κυριακή ο Τραμπ απευθυνόμενος προς τις μαύρες γυναίκες που υπηρετούν στο Κογκρέσο να «επιστρέψουν» στις χώρες τους.

«Αυτός είναι ρατσιστής, χαστουκίστε τον», έγραψε στο Twitter ο Έβανς αναφερόμενος στον Τραμπ. Στη συνέχεια ο Έβανς κατηγόρησε τον πρόεδρο για «μίσος και ρατσισμό» με στόχο να χειραγωγήσει τους υποστηρικτές του γράφοντας:

«Το μόνο πράγμα που είναι χειρότερο από ό,τι είναι το μίσος και ο ρατσισμός είναι η διατήρηση του μίσους και του ρατσισμού για να κρατήσετε ενεργοποιημένη τη βάση σας σε μία αμείλικτη, οδυνηρά επιφανειακή και συντριπτική προσπάθεια να απαλύνεται τη μόνη αληθινή σας αφοσίωση: να τροφοδοτείται το ακόρεστο εγώ σας». Δεν είναι η πρώτη φορά που άτομα από το χώρο του Χόλιγουντ κατακρίνουν την πολιτική του Αμερικανού προέδρου. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Έβανς αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ.

Στο παρελθόν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε ένα επεισόδιο με τον Στέφεν Κίνγκ. Ο πρόεδρος της Αμερικής είχε μπλοκάρει τον γνωστό συγγραφέα στο Twitter και εκείνος του είχε απαγορεύσεις να δει την ταινία “IT” που ήταν προγραμματισμένη να βγει εκείνη την περίοδο. Πριν γίνουν όλα αυτά ο Κινγκ είχε προχωρήσει σε μια σειρά από σκληρά tweets για την πολιτική του πλανητάρχη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments