Lifestyle

Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό ποστάρισμά του στα social media (pic)

Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό ποστάρισμά του στα social media (pic)
Αντίνοος Αλμπάνης: Ο γνωστός ηθοποιός έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα μέσω της νέας του ανάρτησης, με αφορμή και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αντίνοος Αλμπάνης: Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και παλεύει, με στόχο να αφήσει πίσω του την περιπέτεια της υγείας του. Ο ίδιος έχει αναγκαστεί να ξυρίσει το κεφάλι του, λόγω χημειοθεραπειών, αλλά συνεχίζει να τροφοδοτεί τα social media του με μηνύματα για τα όσα περνά αλλά και για εκείνα που θέλει να ζήσει και να δει στο μέλλον.

Οι ακόλουθοί του αλλά και όλος ο κόσμος βρίσκονται στο πλευρό του. Καθημερινά, ο Αντίνοος Αλμπάνης γίνεται αποδέκτης εκατοντάδων μηνυμάτων από κόσμο που θέλει να του ευχηθεί περαστικά, αλλά και να του δώσει δύναμη ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του. Ο ίδιος, ανταποδίδει τις ευχές και δίνει επίσης κουράγιο, στέλνοντας παράλληλα και μηνύματα τα οποία είναι άξια θαυμασμού.

Για παράδειγμα, μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram περιείχε το εξής μήνυμα προς όσους πάνε για μπάνια στις παραλίες: “Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορώ να κάθομαι στον ήλιο και τη θάλασσα. Εσείς όμως φιλαράκια μου να την προσέχετε για να μπορώ του χρόνου να κολυμπάω σε καθαρά νερά”.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης επανήλθε με νέο μήνυμα, αυτή τη φορά για τη ζωή. Συγκεκριμένα, η φωτογραφία που ανέβασε περιείχε την εξής λεζάντα:

“Αυτό έχω αρχίσει και εγώ να καταλαβαίνω από τον εαυτό μου. Αυτό το πολύ απλό και ακατανίκητο αίσθημα, τη δίψα για ζωή. Σκεφτόμουν πως κι αν ακόμη πάψω να πιστεύω στη ζωή, κι ο κόσμος όλος μοιάζει στα μάτια μου ένα τυχαίο χάος χωρίς αρμονία και χωρίς σκοπό, αν κι αυτός ακόμα ο θεϊκός αιθέρας δεν είναι τίποτε πια για μένα, παρά μια σιχαμένη σύναξη από λοιμώδεις υδρατμούς, δεν θα σβήσει μέσα μου η θέληση για ζωή. Αυτή τη δίψα της ζωής, που μερικοί τη λένε συχνά πρόστυχη και την οποία καμία απελπισία και καμία ηθική αναστολή δεν μοιάζει ικανή να αναχαιτίσει. Μπορεί να μην πιστεύω στην τάξη των πραγμάτων, αγαπώ τα μικρά, νωπά ανοιξιάτικα φύλλα, τον γαλάζιο ουρανό, αυτόν ή εκείνον τον άνθρωπο…”

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments