Lifestyle

“Room Service, πλιζ”: Έρχεται η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα

“Room Service, πλιζ”: Έρχεται η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα
"Room Service, πλιζ": Η νέα σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα ξεκινάει τα γυρίσματά της στις 23 Ιουλίου. Θα προβάλλεται από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Room Service, πλιζ“: Στις 23 Ιουλίου ξεκινούν τα γυρίσματα της κωμικής σειράς του ΣΚΑΪ «Room Service, πλιζ» που υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας. Στην τελική ευθεία μπήκε η νέα κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων, που θυμίζει «Κόκκινο δωμάτιο», αλλά δεν θα είναι ούτε συνέχεια ούτε παραλλαγή της παλιότερης επιτυχημένης σειράς του Mega. Το μοναδικό τηλεοπτικό ξενοδοχείο όπου όλα μπορούν να συμβούν, περιμένει το κοινό για …κρατήσεις.

Η διασκεδαστική κωμωδία «Room Service, πλιζ» αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel». Ο Αλέξανδρος Ρήγας ερμηνεύει τον διευθυντή του ξενοδοχείου (Τάσος Τσαγανέας), έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

Οι χαρακτήρες της σειράς είναι έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το ευρύ δραματουργικό περιβάλλον της σειράς.

Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες (θα υπάρχει μεγάλη γκάμα από guest εμφανίσεις – προσώπων έκπληξη) εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού κι έτσι προκύπτουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών. Πρωταγωνίστρια σε ρόλο – έκπληξη θα είναι η Βαλέρια Κουρούπη.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει μείνει στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού στον ρόλο του ρεσεψιονίστ «Μίλτου» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega ,«Το Κόκκινο Δωμάτιο» (2005 – 2008). Στη σειρά σε σενάριο Ρήγα-Αποστόλου, θραύση έκανε και η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου, στον ρόλο της Μάρως, την οποία πολλοί θα περίμεναν να δουν και στη νέα σειρά «Room Service, πλιζ». Η ηθοποιός που πρόσφατα έγινε μανούλα, έχει βάλει ως απόλυτη προτεραιότητά της το παιδί της και δεν βρίσκεται στη σειρά «Room Service, πλιζ», η οποία θα μεταδοθεί τον Σεπτέμβρη από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments