Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (16/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις (16/7/19)
Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις των δώδεκα ζωδίων για σήμερα, Τρίτη, (16/7/19)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις για τις επανασυνδέσεις των δώδεκα ζωδίων για σήμερα, Τρίτη, (16/7/19)

Κριός

Τα μηνύματα που σας στέλνει το υποσυνείδητο σας μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα αν παρερμηνεύσετε τα σημάδια. Εκτός αν είστε μάντης είναι εύκολο να παρεξηγήσετε κάποιον/α που ντρέπεται να σας πει κάτι ευθέως. Παρατηρήστε τη γλώσσα του σώματός τους για ενδείξεις.

Ταύρος

Σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια βαθιά συναισθήματα καθώς αποκαλύπτετε κάτι πολύ προσωπικό σε κάποιον φίλο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας καθώς εκφράζετε αυτό που θέλετε. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεστε. Δώστε χρόνο στον φίλο σας μέχρι να επεξεργαστεί όλες αυτές τις καινούργιες πληροφορίες.

Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι όλα κινούνται με πιο αργούς ρυθμούς. Αντί να κοιτάτε συνεχώς το ρολόι με την ελπίδα να περάσει η ώρα, επικεντρώστε την προσοχή σας σε κάτι περισσότερο εποικοδομητικό. Διεκπεραιώστε κάποια καθήκοντά σας από την λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, ώστε να εξοικονομήσετε μια ελεύθερη ώρα για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό αργότερα.

Καρκίνος

Οι παθιασμένες φαντασιώσεις μπορεί να εμπνεύσουν αληθινούς έρωτες. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και πάρτε ιδέες για να καταπλήξετε κάποιον/α που θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα. Η σέξι παρουσία σας είναι αρκετή για να πάρετε την προσοχή και την τρυφερότητα που επιθυμείτε.

Λέων

Μοιάζετε σαν κύκνος. Στην επιφάνεια φαίνεστε τόσο ήρεμοι αλλά κάτω από την επιφάνεια τα πόδια σας κινούνται σαν τρελά για να καταφέρνετε να επιπλέετε. Ίσως ήρθε η ώρα να επανεκτιμήσετε τα επίπεδα του άγχους στη ζωή σας. Ζητήστε συμβουλές από τους φίλους σας για το πώς μπορείτε να χαλαρώσετε και να επιβραδύνετε τους ρυθμούς της καθημερινότητας σας.

Παρθένος

Κάντε τα πράγματα να προχωρήσουν στην ερωτική σας ζωή εκφράζοντας τα αληθινά σας συναισθήματα σε κάποιον/α με τον/την οποίο/α είστε ερωτευμένοι. Μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι τα αισθήματα τους είναι αμοιβαία. Προχωρήστε και δημιουργήστε μια όμορφη σχέση.

Ζυγός

Τα υλικά αγαθά δεν έχουν καμία αξία αν δεν έχετε κάποιον/α για να τα μοιραστείτε. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στη ζωή σας σε αυτά που δεν μπορούν να αγοραστούν – αγάπη, φιλία και αφοσίωση. Επικεντρώστε την προσοχή σας στο πώς θα γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και όχι στο πώς θα αποκτήσετε περισσότερα χρήματα.

Σκορπιός

Οι άλλοι άνθρωποι προσελκύονται από εσάς χάρη στον χιουμοριστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τη ζωή. Η χαρά που φέρνετε σε οποιαδήποτε συζήτηση σας κάνει ανάρπαστους στις παρέες. Χρησιμοποιήστε τα πνευματώδη σχόλια σας για να κάνετε μια καινούργια ερωτική επαφή.

Τοξότης

Αισθάνεστε πολύ ντροπαλοί για να βγείτε ραντεβού; Αγνοήστε τους φόβους σας και αφήστε τον υπέροχο εαυτό σας να αναδειχτεί και να πάρει τις αποφάσεις. Μόλις πάρετε μια μικρή γεύση από το τι μπορείτε να πετύχετε με λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση, θα αλλάξετε εντελώς την προσέγγισή σας.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σας έχουν καλές προθέσεις αλλά τον τελευταίο καιρό ενδιαφέρονται υπερβολικά για την κοινωνική σας ζωή. Παρόλο που υπό φυσιολογικές συνθήκες χαίρεστε να μοιράζεστε τα πάντα με τους φίλους σας, τώρα ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να τους τα ξεράσετε όλα για το τελευταίο σας ραντεβού.

Υδροχόος

Τρέφετε βαθιά συναισθήματα για κάποιον/α που δεν περιμένατε. Αντί να προσπαθείτε να βρείτε λόγους για να μην προχωρήσετε μαζί τους, ακούστε τα συναισθήματα σας και δείτε τι θα γίνει. Αφήστε για λίγο στην άκρη την λογική και ακολουθήστε την καρδιά σας.

Ιχθύες

Η προθυμία σας να βοηθάτε τους άλλους μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ αν δεν γίνετε λίγο πιο επιλεκτικοί. Κανένας δεν θέλει να του συμπεριφέρονται σαν θύμα αλλά προς τα εκεί οδεύετε αν δεν σταματήσετε να λέτε ναι σε όλους και όλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments