Άποψη

Αλέφαντος: Ξεχάστε τον Φορτούνη, άλλος είναι όλα τα λεφτά

Αλέφαντος: Ξεχάστε τον Φορτούνη, άλλος είναι όλα τα λεφτά
Ο Νίκος Αλέφαντος είδε το φιλικό που έδωσε ο Ολυμπιακός με τη Νότιγχαμ και παραθέτει τα συμπεράσματά του στο blog του στο pagenews.gr.

Ο,τι άξιζε στο ματς ήταν το πρώτο 20λεπτο, μετά λίγα πράγματα, κάθισε πάνω στο σκορ ο Ολυμπιακός. Να βλέπω τη Νότιγχαμ να τρώει 3 γκολ από κόρνερ είναι παράξενο. Γιαυτό τερμάτισε στη μέση της βαθμολογίας στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Παιδική χαρά οι αμυντικοί στα γκολ.

Τον Βαλμπουενά τον ξέρω πολλά χρόνια, έχει την ντρίμπλα και τη διείσδυση, αλλά θα λείψουν του Φορτούνη τα γκολ. Όμως πρέπει να τον ξεχάσουμε τον Φορτούνη, ο Ολυμπιακός δεν πήρε τίτλο με τον Φορτούνη τα τελευταία 2 χρόνια, έχει η ομάδα πολλούς καλούς παίκτες και θα προχωρήσει.

Για εμένα ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για τον τίτλο διότι θεωρώ μεγάλη την απώλεια του Λουτσεσκου για τον ΠΑΟΚ. Η δε ΑΕΚ τίποτα. Καλά, για Παναθηναϊκό δεν μιλάμε, είναι για να κλαίει τη μοίρα του. Όταν πανηγυρίζουν με τον Κολοβό, είναι για λύπηση. Περιμένω να δω τι παίκτης είναι ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Ο Ελ Αραμπί. Πρέπει να βγει κανόνι. Τον χρειάζεται η ομάδα να είναι κανόνι.

Ο Μαρινάκης έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία ήδη, τις άλλες μεταγραφές θα τις δούμε στην πορεία. Για έναν παίκτη όμως το είπα από την αρχή. Έφερε παικταρα στόπερ. Ο Σεμέδο μού αρέσει πολύ. Ξέρει πολλή μπάλα, είναι ψηλός, δυνατός, γρήγορος, είναι μεγάλη επιτυχία. Θα κάνει μπαμ αυτός ο παίκτης όσο περνάει ο καιρός.

Ο Σεμέδο είναι η μόνη θέση στον Ολυμπιακό που παίρνει τη φανέλα σπίτι του τώρα. Είναι σπαθάτος παίκτης.

Ο Μασούρας έχει καλό πόδι, το έχει το γκολ, αλλά για να γίνει εξτρέμ ολκής πρέπει να φτιάξει τα τρεξίματα του. Κάποτε ο Ολυμπιακός είχε Τζόρτζεβιτς- Γιαννακόπουλο που μπούκαραν και με τη μπάλα και χωρίς τη μπάλα. Μασούρα, φτιάξε κούρσες για να πας μπροστά.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

Τον Ραντζελοβιτς θα τον δούμε, τον Σουντανί θα τον δούμε, θέλω να περιμένω. Άμα αρχίσουν οι ύμνοι από τώρα όπως πρόπερσι και μετά λήξει η μεταγραφική περίοδος, θα είναι αργά για ενίσχυση.

Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός τους Τσέχους θα τους περάσει. Δεν κρύβω βέβαια ότι ανησυχώ. Το καλό είναι ότι θα στηριχτεί στην περσινή ομάδα για αυτά τα ματς, έχει δηλαδή ομοιογένεια σε αυτό το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments